SAS Travelers’ Deals – reis til Europa fra 369,-

SAS Travelers deals kampanje mai 2019

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS er ute med en ny runde av sin Travelers’ Deals-kampanje. Vi registrerer også at prisene generelt ser litt bedre denne gangen, enn ved kampanjen i mars. Kanskje er det et forsøk på å blidgjøre trofaste kunder etter pilotstreiken?

Det er uansett gøy når det kommer kampanjer med få restriksjoner. I Travelers’ Deals har SAS tilbud på hele porteføljen sin av reisemål. Reiseperiodene er også rause, spesielt til de europeiske destinasjonene.

Du finner alle tilbudene i Travelers’ Deals-kampanjen og mer informasjon på SAS sine nettsider.

Europa fra 369,-

De aller beste tilbudene om du skal ut i Europa får du til München. En tur til München blir aldri feil og med priser fra 369,- én vei er det ingen grunn å bli hjemme. Skulle andre tyske byer friste mer finner du priser fra 379,- til Frankfurt og 399,- til Berlin. For 399,- kroner kan du også reise til Brussel, Dublin, London, Praha og flere andre populære byferiedestinasjoner.

Lengter du etter sol og varme finner vi sør-europeiske byer og sydenfavoritter fra 499,- kroner. Her kan du velge og vrake blant reisemål som Alicante, Barcelona, Mallorca og Milano med flere.

Til de nordiske byene starter prisene på 549,-.

Siden SAS ikke har noen lavpriskalender for Plus-billetter og heller ikke annonserer priser i Travelers’ Deals-kampanjen, er det litt vanskelig å få oversikt over hva de beste tilbudene er. Ved søk på noen tilfeldige dager finner vi priser fra 749,- til Norden og fra 799,- til resten av Europa.

Barcelona
Barcelona én vei fra kr. 499,-. Foto: TRAVELKR / Pixabay

Reis i Norge fra 498,-

Priser fra 499,- på strekninger som Trondheim – Oslo og Oslo – Bergen er ikke hverdagskost. I motsetning til billetter til Europa er utreise og hjemreise er fra-prisene de samme for både utreise og hjemreise, så her kan du gjøre et kupp.

SAS Plus Smart-billetter finner vi fra kr. 699,-.

Bergen
Bergen fra kr. 498,- én vei i SAS GO og fra 699,- i SAS Plus. Foto: Peggychoucair / Pixabay

USA og Asia

Vi er nok sikkert blitt bortskjemte, men ingen av prisene vi finner her er egentlig noe å hoppe i taket over. Det er ikke det at prisene på noen som helst måte er dårlige, men de er ikke noe bedre enn vi i skrivende stund kan finne med andre europeiske flyselskap fra Oslo.

De laveste tur/retur-prisene til USA finner vi til New York fra 2 696,-, Miami fra 2 896,- og Los Angeles fra 3 014,-.

Til Asia finner vi de laveste prisene til Beijing fra 3 971,- kroner. Hongkong starter på 5 090,- tur/retur og Tokyo fra 5 485,-

Vi kan dessverre ikke se noen nevneverdig forskjell i prisen på premiumbilletter.

New York
New York tur/retur fra kr. 2 681,-. Foto: FREE-PHOTOS / Pixabay

Betingelser

Travelers’ Deals-tilbudene må bestilles senest 19. mai 2019. Priseneksemplene over er med avreise fra Oslo Lufthavn, andre priser kan gjelde for din avreiseflyplass.

Reiseperioden er fra 27. mai 2019 til 21. desember 2019 for Europa. Til USA og Asia er reiseperioden 20. august 2019 til 31. mars 2020, unntatt perioden 19. desember til 5. januar.

SAS gir alltid fri avbestilling innen de første 24 timene etter booking.

Husk at du alltid opptjener EuroBonus grunnpoeng når du flyr med SAS, selv om det ikke lenger er så mye å snakke om på de billigste billettene. Ikke glem at du opptjener 20-25 EuroBonus ekstrapoeng per 100 kroner på selve billettkjøpet om du betaler med SAS Mastercard eller 30 ekstrapoeng per 100 kroner med SAS American Express.

Priser, betingelser og full oversikt over reisemålene finner du som vanlig på SAS sine nettsider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *