Gratulerer med dagen – hurra for 17. mai!

Gratulerer med dagen - hurra for 17. mai

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som hos en hvilken som helst seriøs nyhetskanal, tar redaksjonen i InsideFlyer aldri helt fri. På 17. mai, som på alle andre dager, er vi stadig på jakt etter de beste nyhetene fra fly- og reiseliv, tester av hoteller og flyselskaper, bonuspoeng og gode reisedeals. Vi tar oss likevel en liten pause for å si gratulerer med dagen til våre lesere!

Mange av dere er sikkert godt i gang med å forberede nasjonaldagen allerede. Kanskje står du allerede og svetter på kjøkkenet. Kanskje er du i ferd med å presse deg inn i en litt for trang bunad eller på vei ut for å gå i tog. I InsideFlyer er vi lidenskapelig opptatt av fly, men på en dag som denne er det selvfølgelig greit med tog.

Jeg regner likevel med at over gjennomsnittet mange av dere, også er ute på tur. Uansett om du er hjemme, på reise, i lufta eller i loungen – takk for at du leser InsideFlyer og ha en riktig flott 17. mai-feiring.

Jeg vil gjerne også gi en ekstra takk til medlemmene av forumet vårt. Dere bidrar hver dag til å gjøre insideflyer.no til det som etter min mening er Norges beste diskusjonsforum uansett kateogri.

InsideFlyer vokser og får stadig nye lesere. Vi i redaksjonen lover å jobbe videre for å gi deg viktige nyheter fra reiseliv og luftfart, hotellanmeldelser, reisebrev og andre interessante artikler.

Foto: 1459604 / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *