Nyhet: 2 nye destinasjoner er nå tilgjengelig fra Bodø Lufthavn

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

– Vi gleder oss over å kunne tilby det beste av det beste fra Bodø Lufthavn neste sommer. Både Rhodos og Mallorca har fantastiske hoteller, utflukter og ulike reisemål å velge i. Her er det noe for både barnefamilier, vennegjengen og par, sier Nora Aspengren Kommunikasjonsansvarlig i Star Tour. 

Bodøværinger planlegger godt og bestiller tradisjonelt sett ferien sin i god tid. Bamseklubb, best beliggenhet ved stranden og hoteller som ligger sentralt er mest populært fra Bodø neste sommer.

– Bodøværinger vet akkurat hva de vil ha og de er flinke til å sikre seg ferien når utvalget er best. Det er mange familier som reiser med oss, og de velger ofte de aller beste familiehotellene våre med et bredt tilbud både på og utenfor hotellene, sier Aspengren.

Mest populære destinasjoner neste sommer:

1.Kreta

2.Rhodos

3.Mallorca

Topp 5 hoteller (blant reisende fra Bodø Lufthavn):

1.Family Life Alcudia Pins Mallorca

2.Blue Star Atlantica Caldera Bay Kreta

3.Blue Star Paraiso de Alcudia Mallorca

4.Blue Star Viva Palmanova Mallorca

5.Blue Star Stefan Village Kreta

Om Rhodos

Allsidige Rhodos er alltid med på alle topplister blant dem som elsker Hellas. Her finnes noe for barnefamilier, kulturinteresserte, strandløver, partyløver og naturelskere. Rhodos er størst i øygruppen Dodekanesene lengst sør i Egeerhavet, og er det området i den greske øyverdenen som har flest soldager per år.

Beste ferietips for familier: Family Life Aegean Park

Beste ferietips for voksne: Sensimar Imperial Resort

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *