20%-50% poengrabatt på alle reisemål med SAS EuroBonus!

SAS EuroBonus poengrabatt

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Blakk flyday? SAS vil tydeligvis ikke at vi skal brenne inne med for mange poeng på EuroBonus-kontoene våre. SAS har nå en ny kampanje med 20% – 50% poengrabatt på alle reisemål.

Det eneste som føles like godt som en god deal på opptjening av bonuspoeng, er en god deal på å bruke de. Har du tømt lommeboka på gode tilbud på Black Friday og Cyber Monday får du nå en god mulighet til å brenne litt bonuspoeng i stedet. Denne gangen byr SAS på 50% poengrabatt til Skandinavia, 30% til Europa og 20% til USA og Asia. Det vil si at du kan reise innen Norge fra 5 000 poeng tur/retur, Skandinavia fra 10 000 poeng tur/retur, Europa fra 21 000 poeng tur/retur, og Asia og USA fra 48 000 poeng tur/retur.

SAS EuroBonus poengrabatt

Tilbudet gjelder for SAS Go og SAS Plus, men som vanlig er det ingen rabatter å hente i business class. Du kan by på oppgradering av bonusbilletter gjennom PlusGrade-systemet på samme måte som for betalte billetter. Enten med penger eller med EuroBonus-poeng. I motsetning til vanlige billetter er det imidlertid ingen ekstra grunnpoeng å hente på oppgraderte bonusbilletter.

Merk at kampanjen først åpner for Gull- og Diamantmedlemmer, før tilbudet gjøres tilgjengelig for alle EuroBonus-medlemmer.

Du finner kampanjen og fullstendige betingelser på SAS sin hjemmeside.

Betingelser

Siste frist for å bestille er søndag 8. desember 2019. Rabatten gjelder tur/retur-reiser med SAS og Widerøe. Reiseperioden er 7. januar til 31. mars 2020. Skatter og avgifter kommer i tillegg, og vil variere med reiserute.

Poengrabatt gjelder kun tur/retur-reiser. Barn under 12 år får 50% rabatt på poengprisen.

God tur!

Forsidefoto: Patrice_Audet / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *