300 ekstra EuroBonus-poeng ved overføring av Trumf

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Med jevne mellomrom har det dukket opp kampanjer fra Trumf/EuroBonus som vil gi deg ekstra EuroBonus-poeng om du overfører minst 500 Trumf-kroner til din (eller noen andres) EuroBonus-konto. Det er nå en ny kampanje på gang som løper frem til 15. februar. Overfører du før denne datoen vil du motta 300 ekstrapoeng på kontoen. Vilkårene er at du overfører minst 500 Trumf-kroner.

Ved tidligere kampanjer har bonusen variert noe, men 300 ekstrapoeng er nok (dessverre) det laveste som har vært tilbudt. Det er uansett bedre å overføre bonusen nå enn utenom kampanjene, så her er det bare å hive seg rundt. Vi har dessverre liten tro på at kampanjene blir spesielt mye bedre senere.

500 Trumf-kroner tilsvarer 6945 EuroBonus-poeng (1 = 13,89 EB-poeng), så du vil etter kampanjen sitte igjen med 7245 EB-poeng om du overfører minstebeløpet på 500,-.

Overføring tar 3-4 virkedager, og bonuspoengene kommer på EuroBonus-kontoen din ca. to uker etter at kampanjen avsluttes i følge Trumfs hjemmesider.

Vi kan også legge til at man med denne kampanjen også får utfylt et av feltene i EuroBonus-bingoen, for de som er med på den.

Les mer hos Trumf her.

 

Klikk her for å lese mer om hvordan du opptjener EuroBonus-poeng med bruk av bankkort/kredittkort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *