50% Trumf på mineralvann fra Coca Cola hos Joker

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hver fredag og lørdag frem til den 16. desember gir Joker hele 50% Trumf på mineralvann fra Coca Cola.

Med andre ord kan dette være en ypperlig mulighet til å gi bonuskontoen en liten boost.

Vi har tidligere sett 50% trumfbonus på frukt og grønt og tacoingredienser fra Old El Paso. Nå er det mineralvann fra Coca Cola sin tur å bli hamstret av bonusjegere landet rundt.

For å ta nytte av tilbudet bruker du bare ditt trumfkort når du betaler. I tillegg må du være medlem i Joker Glad, som er Joker sitt eget bonusprogram innad i trumfprogrammet. Det kan du gjøre her.

I følge Joker, virker det som om det kun er 1,5l- og 1,75l-flasker som kvalifiserer til bonus. Mineralvannmerkene til Coca Cola inkluderer Coca Cola, Cola Light, Fanta, Sprite, Urge og Cola Zero.

(Bilde: Joker.no)

Verdi

Kjøper du mineralvann fra Coca Cola til 1000 kroner, vil du motta 500 trumfkroner som bonus. Overført til SAS EuroBonus tilsvarer dette 6940 EuroBonus-poeng. For å få 10.000 EuroBonus-poeng, som tilsvarer nok poeng til en tur/retur-reise innenlands i Norge, må du overføre 721 kroner.

Det er verdt å merke seg at Joker ikke er den billigste dagligvarebutikken, men med slike overføringsratioer kan man få svært god uttelling i EuroBonus-poeng. Dette gjør at tilbudet fort blir veldig lukrativt.

Overfør og få ekstrapoeng

Er du rask, kan dette tilbudet også kombineres med overføringsbonusen Trumf har til EuroBonus.

Frem til den 26. november tilbyr Trumf nemlig 300 EuroBonus-ekstrapoeng hver gang du overfører minst 500 trumfkroner til EuroBonus. Husk at om du da skal du da overføre 1000 trumfkroner, bør dette gjøres i to overføringer på 500 trumfkroner for å få dobbel bonus.

Er du klar over alle måtene Trumf tilbyr bonusopptjening? Du finner vår guide for Trumf og ViaTrumf her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *