Få 300 ekstra EuroBonus-poeng i bonus ved overføring av Trumf

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Trumf tilbyr nå ekstra bonus ved overføring av Trumf-kroner til SAS EuroBonus.

Kampanjen som varer til og med den 26. november, gir 300 ekstra EuroBonus-poeng når du overfører minst 500 trumfkroner til SAS EuroBonus.

Det er verd å nevne at gratispoengene i likhet med poengene du overfører er ekstrapoeng, og derfor ikke teller mot statusoppnåelse. Gratis poeng er uansett gratis poeng, så her er det bare å forsyne seg før fristen utløper.

(Bilde: Trumf.no)

Overføringsratio

500 Trumf-kroner tilsvarer 6939 EuroBonus-poeng. Etter kampanjen vil du med andre ord sitte igjen med 7239 EuroBonus-poeng om du ovefører minstebeløpet på 500 trumfkroner. Skal du f.eks. overføre 1500 trumfkroner, kan du gjøre dette i tre overføringer for å få bonusen hele tre ganger.

Overføringer skjer normalt umiddelbart, mens de ekstra bonuspoengene normalt kommer på EuroBonus-kontoen en liten stund etter at kampanjen er avsluttet.

Trippeltrumf og ny Joker-kampanje

Ønsker du å gi en liten boost til trumfsaldoen før overføring? Husk at det er trippeltrumf torsdag 16. november, i tillegg til at Joker tilbyr hele 50% trumf på mineralvann fra Coca Cola hver fredag og lørdag frem til midten av desember.

Ønsker du å lære mer om bonusopptjening, ta gjerne turen innom vårt forum!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *