Opp til 70% rabatt på SAS EuroBonus-billetter

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som vi tidligere har skrevet om her på InsideFlyer, har SAS 70 års jubileum i år, og det har hele tiden vært sagt at man vil se mer til feiringen av dette denne høsten. Og i dag lanserte SAS tidenes beste EuroBonus-kampanje, hvor man kan booke billetter for sine EuroBonus-poeng med opp til hele 70% rabatt.

Nå skal man riktig nok være EuroBonus Diamond-medlem for å kunne booke i dag. Men et slikt opplegg har SAS også kjørt før. Det vil si at i morgen (tirsdag) åpnes det for EuroBonus-Gold, på onsdag for EuroBonus Silver og for alle fra torsdag av. Fristen for å bestille dette tilbudet er senest den 12. september.

050916 01

Så har du EuroBonus-poeng på kontoen kan dette være muligheten for å få absolutt mest ut av poengene dine. Så start å planlegge en tur allerede nå. Og husk at de beste billettene går først!

Her ser du et utklipp fra SAS sine EuroBonus-sider som viser tilbudet og reiseperiodene:

050916 02

Bare 3 000 poeng for en innenrikstur, er jo så og si gratis! 18 000 poeng for en tur til Hong Kong, Beijing, Chicago, Shanghai eller Washington er jo også vanvittig god pris for en SAS Go billett, for ikke å snakke om samme destinasjoner i SAS Plus for bare 24 000 poeng! Redusert fra 80 000 er det jo et kupp av de sjeldne!! Eneste som mangler var rabatt også i SAS Business, men vi kan vel ikke få i både pose og sekk. Men det kan vi da glatt overse når tilbudene på det øvrige er så utrolig gode!

Så frem med bestillingsfingeren og gå inn på SAS sine hjemmesider og kvitt deg med noen EuroBonus-poeng!

Kommentar

 1. Ursa sier

  Hmmmm er litt skuffa over drivstoffavgifter og slikt innenlands. Er det virkelig over 400 kr i rene avgifter på en enkelt flight innenriks i Norge? Synes det var fælt høyt. 700 kr interkontinentalt er greit, men skal man fra Harstad til Stavanger (2 legs) så er det jo landeveisrøveri med nesten 600 kroner. Jau jau torskehau som vi sier (noen av oss) her oppe 🙂

 2. SiSj sier

  Betalte i dag 50 000 poeng per vei til Shanghai
  – for Business class billett.

  Med Companion billett fra SAS AmEx havnet det på 100 000 Eurobonus poeng for 2 personer i SAS Business class t/r Shanghai 😀

  Betalte 1158 kr i skatter og avgifter t/r Shanghai for 2 personer.

 3. Aleksander sier

  Enig i at skatter og avgifter virker mye. Tenkte først at det var høyere avgifter på bonusreiser, men sjekket det opp mot vanlige billetter, og prisene så ut til å stemme. Det jeg ikke skjønner er hvordan SAS faktisk overlever når de selv sitter igjen med langt under halvparten av billettprisen da resten går til skatter og avgifter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *