Lavprisselskapet Scoot kommer til Europa

Scoot Boeing 787 Dreamliner

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er kamp om fly-kundene i Europa og lavprisselskapet Scoot vil gjerne ha sin del av disse kundene. Og nå starter Scoot opp sin første rute mellom Europa og Asia.

Det er det Singapore Airlines-eiede lavprisselskapet Scoot som vil starte opp en ny rute mellom Athen og Singapore. Rute vil få 4 ukentlige avganger og oppstarten vil være først den 20. juni 2017.

Lik Hsin, som er Chief Executive i Budget Aviation Holdings (som er morselskapet for Scoot og eid av Singapore Airlines Group) uttaler:

Guests have requested us to fly to Europe for a while, and Scoot is excited to finally oblige

Scoot er et long-haul lavprisselskap og driver i dag flere ruter ut fra Singapore, blant andet til den australske Goldcoast og byer som Melbourne, Perth og Sydney. Disse er typisk ganske dyre å fly til, men Scoot åpner nå opp en mulighet for at det kan bli billigere i fremtiden.

Det vil også være gode forbindelser til de rutene som Tigerair tilbyr. Tigerair er gruppens kort-distanse lavprisselskap i Asia. Så det kan bli gode muligheter for å komme billig til og rundt i Asia fra neste sommer om du har utgangspunkt i Athen i det minste..

Utover dette vil tilstedeværelsen av enda et lavprisselskap i Europa helt klart være med til å sikre at prisene til Asia vil holdes nede. I første omgang vil det nok ikke ramme det nordlige Europa, men får ruten fra Athen en god start vil det helt sikkert komme flere rutenyheter fra Scoot.

Vi har en klar forventning om at ruten vil bli operert av et av Scoots Boeing 787-8 Dreamliners og dermed saktens kan konkurrere med de andre lavprisselskaper når det kommer til bruken av topp moderne fly.

InsideFlyer DK - Scoot - Billede af kabine fra Sydney til Singapore
Kabinen i et Scoot fly. De litt bedre seter er markert med gult og gir litt mer benplass. De kan kjøpes mot et tillegg via hjemmesiden.

Jeg har selv flydd med Scoot fra Sydney til Singapore. Det var ganske utmerket, og så lenge man husker på at det er et lavprisselskap, så er der ikke, ut over en litt fargerik kabin med gule og blå seter, noe å sette fingeren på.

Kilde og forsidefoto: RoutesOnline og Flyscoot.com

Opprinnelig skrevet for Insideflyer.dk av Henrik Olsen

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *