Aer Lingus bytter bonusprogram

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Etter 28 år vil Gold Circle frequent flyer lojalitetsprogrammet for Aer Lingus bli avsluttet torsdag den 31. mars 2016 og  blir erstattet med av ​​AerClub, hvor poengopptjeningen for medlemmene vil være basert på omsetning og ikke på avstanden man flyr.

Ikke overraskende vil Avios være belønningsvalutaen. Dette er den samme belønningsvaluta som benyttes av British Airways Executive Club og Iberia Plus, hvor International Consolidated Airlines Group er morselskapet. Men spørsmålet er om British Airways bruker AerClub til å vurdere om de også skal gå over til et omsetningsbaseret bonusprogram, som vi ser flere amerikanske selskaper bytte til, nå senest American Airlines.

Aer Lingus udskifter deres bonusprogram

AerClub Medlemskabs Tiers
Det nye frequent flyer lojalitetsprogrammet vil bestå av fire medlemskaps-nivåer: Green, Silver, Platin og Concierge. Hver medlemskaps-tier vil ha “en unik kombinasjon av belønning og anerkjennende fordeler som kan omfatte prioritert innsjekking, prioritert boarding, lounge, gratis oppgraderinger og bonuspoeng-opptjening.”

Hvis du oppnår elitenivå-status, vil du tjene en prosentdel som bonus i Avios:

  • Sølv tjener 25 prosent Avios
  • Gold tjener 50 prosent Avios
  • Concierge tjener 75 prosent Avios

Ytterligere opplysninger og detaljer er ennå ikke kjent på nåværende tidspunkt.

Forbedringer på nøkkelområder skal finnes.
AerClub vil angivelig inneholde forbedringer på følgende sentrale områder som stammer fra tilbakemeldinger fra medlemmer av Gold Circle programet:

  • Flere ledige plasser på Aer Lingus
  • Belønning for kortdistanseflyvninger
  • Utvidede muligheter gjennom partnere innenfor reiser, handel og livsstil

Tidsplan
Hvis du er eksisterende Gold Circle medlem, vil du bli kontaktet ved utgangen av ​​denne måneden – November 2015 – og bli inviteret til å bli med i AerClub. Når du har bekreftet ditt medlemskap i AerClub, vil du motta regelmessige e-mails fra lojalitetsteamet hos AerClub for å holde deg oppdatert med programutviklingen, informasjon, og nye opptjenings- og innløsnings-partnere som blir med i AerClub.

En måned før lanseringen av ​​AerClub vil du bli kontaktet og informer om ditt nye AerClub tier-medlemskap og din nye AerClub medlemskapspakke vil deretter bli sendt til deg.

Hvis du inntil nå ikke er Gold Circle-medlem, men er interessert i å bli med i AerClub, kan du på forhånd registrere din interesse for AerClub medlemskap snart. Den nøyagtige dato er stadig ukjent.

Ingen nye innmeldinger i Gold Circle vil bli akseptert etter AerClub annonseringen i november, og til AerClub lanseres våren 2016.

Oppsummering
Ennå et frequent flier lojalitetsprogram konverterer fra at medlemmer tjener poeng basert på avstanden som flys, til at det er basert på hvor mye penger du bruker på flybilletter. Som en del av en større omlegging i Aer Lingus har selskapet til og med presentert endringene som at det har vært deres medlemmer som har bedt om disse endringer.

Det er en endring som det har vært arbeidet på siden september 2014 og det er angivelig beregnet på at belønne forretningsfolk som flyr veldig mye.

Men med hensyn til Gold Circle, var dets medlemmer ikke helt fornøyde med programmet og ønsket endringer. Men vil AerClub virkelig bli betraktet som en forbedring i forhold til Gold Circle?

Kun tiden vil vise dette – især når flere av detaljene blir offentliggjort og AerClub blir aktivt og tas i bruk.

 

Artiklen er oprindeligt skrevet af Brian Cohen på Insideflyer.com

Photograph by Adrian Pingstone. Licensed under public domain via Commons.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *