Air Baltic starter opp på Sola lufthavn

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Stavanger lufthavn Sola får en ny internasjonal rute når air Baltic starter å fly til Riga i mai. Fra 2. mai 2017 vil ruten betjenes tre ganger i uken.

– Det er svært gledelig at vi får en ny internasjonal rute fra Stavanger lufthavn, Sola til Latvias hovedstad Riga. Avinors samarbeid med nye flyselskap og videreutvikling av nye ruter er et arbeid i stadig fremgang og vil skape vekst ved våre flyplasser, sier direktør for trafikkutvikling i Avinor, Jasper Spruit.

– Vi er svært fornøyd med å kunne opprette denne ruten mellom Riga og Stavanger. Denne direkteruten vil by på muligheter og åpner for enda bedre tilgjengelighet til den baltiske region, forteller

Wolfgang Reuss, SVP Network Management i airBaltic.

Baltic destinasjoner

airBaltic har også andre direkteruter til Norge. Riga-Oslo flys 19 ganger i uken og med denne nye ruten vil airBaltic også være representert ved Norges tredje største lufthavn. airBaltic er i dag Norges nest største operatør til det baltiske markedet, og vil med denne nye ruten øke kapasiteten med mer enn 10 000 seter.

– Dersom ruten er populær gjennom sommeren håper vi å kunne fortsette tilbudet også i vintersesongen 2017/2018, avslutter Spruit.

Kilde: Avinor

Kommentar

  1. Ursa sier

    Jeg vet at AirBaltic har «nesten» vært med i Eurobonus-programmet – noen som vet om det er mulighet for å begynne å tjene basis/ekstrapoeng der igjen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *