Thon Hotel Maritim i Stavanger er pusset opp

Thon Hotel Maritim Stavanger resepsjon

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Thon Hotels har gjennomgått en omfattende oppussing de siste årene. Hotellene er blitt fargerike og har fått en lekker design. Sist ute er Stavanger-hotellet Thon Hotel Maritim.

Thon Hotels har de siste årene jobbet med å modernisere og pusse opp hotellkjedens eiendommer. Nå har Thon Hotel Maritim, som ligger midt i Stavanger sentrum, fått 180 nyoppussede gjesterom, samt nye møterom og nytt treningsrom i toppetasjen.

Bak oppussingen står Sissel Berdal Haga Thon, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.

Møter både konferanse- og fritidsmarkedet

Thon Maritim har 6 møterom med prosjektorer og lydanlegg. Det største konferanserommet har kapasitet til 80 personer. Hotellet tilbyr også flotte selskapslokaler med utsikt over hele Stavanger.

Konferanserom

–  Thon Hotel Maritim ligger svært sentralt i Stavanger og vi er meget fornøyd med renoveringen. Alle gjesterommene har fått en fargerik og lekker design. Konferanseavdelingen er oppgradert og har moderne AV-utstyr. Dermed passer hotellet perfekt til både kurs, konferanse og ferie- og fritidssegmentet, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Shuffleboard i resepsjonen

Thon Hotel Maritim har 180 rom i kategoriene standardrom til suite. Hotellet ligger midt i Stavanger sentrum, med gangavstand til shopping, uteliv, kultur- og underholdningstilbud.

Hotelldirektør Stein Rosbach er stolt av resultatet.

– Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på oppussingen. Alle rom har Bose-anlegg, Jensen-senger og Smart-TV. Nå har vi også shuffleboard i tilknytning til resepsjonen som er blitt svært populært blant gjestene. I spisesalen har vi åpen kjøkkenløsning hvor vi serverer en fantastisk frokost. Treningsrommet i toppetasjen har byens beste utsikt. Vi har også fått et hyggelig uteområde. Resultatet kunne ikke vært bedre.

Foto: Thon Hotels

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *