Nytt Thon Partner hotell i Stockholm

Thon Hotels

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Thon Hotels har gleden av å informere om at Kungsbron Hotell i Stockholm blir Thon Partner Hotel, som det første av flere hoteller i Norden. Oppstarten på samarbeidet er 1. april 2022.

Kungsbron Hotell ligger sentralt til rett ved Stockholms sentralbanestasjon kun 5 minutters gange fra Arlanda Express (flytoget), tog og t-bane. I dag har hotellet en betydelig andel forretningsreisende. I tillegg er hotellet et godt valg innenfor både ferie- og fritidsmarkedet. Hotellet vil inngå i lojalitetsprogrammet til Thon Hotels.

– Vi satser på å etablere flere hoteller i Norden, og dette er det første partnerhotellet for oss i Sverige. Med dette utvider vi muligheten til å gi våre gjester gode opplevelser, og vi styrker vår posisjon med Stockholm som ny destinasjon.  

Morten Thorvaldsen, konserndirektør i Thon Hotels.

Det er Kungsbron Hotell som har ansvaret for å drive partnerhotellet.  

– Hotellet vil bli et fullverdig Thon Partner Hotel. Vi har fått et veldig godt inntrykk av Thon Hotels og deres velkjente konsept, og ser frem til å bli det første partnerhotellet i Sverige. Som Thon Partner Hotel kan du booke hotellrom på thonhotels.no og i Thon Hotels mobilapp.

Nubar Hawsho, eier av Kungsbron Hotell AB.

Om Kungsbron Hotell

Kungsbron Hotell ligger sentralt plassert i sentrum av Stockholm rett ved Arlanda Express og i nær tilknytning til Gamla Stan og Stockholm slott.Hotellet har 151 lydisolerte rom med lys og funksjonell innredning og kvalitetssenger fra Jensen. Hotellet har også egen restaurant og bar.  Alle rom har IPTV med casting/streaming og gratis WiFi. Det nye partnerhotellet ligger på Västra Järnvägsgatan17 i Stockholm. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *