Emirates i 2021: Et år med gjenoppbygging og forbedringer

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Emirates gjorde stor fremgang på veien tilbake til vanlig drift i 2021, og hadde i desember passasjerflygninger til 128 destinasjoner.

Det inkluderte en ny rute til Miami som ble lansert i juli. På slutten av 2021 var alle Emirates 133 Boeing 777-fly og nesten 60 av flyselskapets flåte med A380 i aktiv tjeneste. I tillegg har over 120 Emirates-lounger og fasiliteter driftet av partnere åpnet igjen for flyselskapets premium-kunder og frequent flyers.

  • Til tross for økningen i smittede med omikron-varianten, og den følgende mindre nedgangen den kom med, går vi inn i 2022 med optimisme. Vi har bygget opp et bra momentum i 2021 og forventer at veksten vil fortsette i 2022. Luftfartsindustrien har alltid vært motstandsdyktig, og vi vil fortsette arbeidet sammen med våre partnere for å bygge selskapet videre for våre kunder, sier HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Emirates styreformann og Chief Executive.

Her er syv måter Emirates har støttet samfunn verden over og bransjen på i 2021, samt måter de har gjort flyopplevelsen bedre for sine kunder i 2021:

  1. Travel ease and confidence
  2. Investment and innovation
  3. Partnerships
  4. Supporting global communities
  5. Sustainability
  6. Future of aviation
  7. Bringing the world together at Expo Dubai

Les punktene i den engelske pressemeldingen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *