Fjord Line: Nye tiltak i forbindelse med nye COVID-19-restriksjoner

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nok en gang befinner Fjord Line og reiselivsbransjen seg i en vanskelig situasjon. For å imøtekomme konsekvensene av de nye restriksjonene, ser selskapet seg nødt til å tilpasse driften og gjøre midlertidige endringer i kundetilbudet. Videre melder selskapet at de basert på nåværende informasjon ønsker å benytte seg av lønnsstøtteordningene.

– Målet med tiltakene som nå gjøres er å sikre arbeidsplasser og fremtidig drift, sier konsernsjef i Fjord Line, Brian Thorsted Hansen.

Opprettholder rute fra Bergen til Danmark

På grunn av redusert reiseaktivitet tas MS Stavangerfjord ut av drift fra 4. januar til 28. februar.

For å ivareta nødvendig infrastruktur og kunder vil søsterskipet MS Bergensfjord fortsette å gå. Med det opprettholdes reisetilbudet mellom Bergen, Stavanger og Hirtshals. Skipet vil dessuten gjennomføre to rundturer til Langesund i helgene. Seilingsplanen vil altså være redusert.

Tar sikte på lønnsstøtteordningene

Fjord Line ønsker å benytte seg av de gjeldende lønnsstøtteordningene, men det er fortsatt en del usikkerhet knyttet til disse, og selskapet må fortløpende vurdere om det er gjennomførbart.

– Våre ansatte har vist fantastisk innsats og dedikasjon gjennom hele pandemien, til tross for en svært utfordrende og uforutsigbar hverdag. Det viktigste for oss nå er å komme styrket ut på den andre siden, med alle ansatte fortsatt med videre, sier Thorsted Hansen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *