Air Canada setter inn all-business class-fly i vanlig rutetrafikk

Air Canada Jetz Airbus A319

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I forbindelse med vinterprogrammet gjør Air Canada noen spennende rulleringer i flåten, og setter inn noen av sine Air Canada Jetz charter-maskiner i vanlig rutetrafikk. Disse Airbus A319-flyene har kun business class-seter om bord.

Pandemien har ikke bare satt en stopper for ordinær flytrafikk, men også for etterspørselen etter charter i premiumsegmentet. Air Canada vil derfor bruke noen av sine Jetz Airbus A319-maskiner på utvalgte ruter i det kommende vinterprogrammet.

De fire Airbus A319-maskinene fra Air Canada Jetz er innredet med bare 58 seter, alle i business class. Det er riktignok ikke snakk om business class slik vi kjenner det fra interkontinentale ruter, men byr likevel på langt bedre komfort enn ordinær økonomiklasse. En typisk Airbus A319 er gjerne innredet med rundt 120 seter.

– Air Canada er svært glade for å kunne tilby sine kunder en unik mulighet til å reise som en idrettsstjerne eller VIP, og oppleve vår Jetz-service. Reisende som reiser på en Jetz-avgang vil få sette pris på en ren business class-konfigurasjon, oppgradert servering, og raskere om bord- og avstigning. Kombinert med de andre fordelene i Jetz-produktet er opplevelsen nesten privat-jet, sier Mark Galardo, som er ansvarlig for ruteplanlegging hos Air Canada.

Oppgrader juleferien

Air Canada Jetz benyttes typisk av profesjonelle idrettslag, artister på turné og bedriftskunder på charterbasis. På grunn av restriksjoner knyttet til større arrangementer, er dette markedet blitt nesten helt borte. Selskapet vil derfor bruke disse flyene på utvalgte ordinære ruter mellom 12. desember 2020 og 6. januar 2021. Billettene er allerede lagt ut for salg.

Skulle du være så heldig at du befinner deg i Canada i dette tidsrommet, er disse rutene du kan velge i:

  • Fra Toronoto til Fort Lauderdale, West Palm Beach, Fort Meyers, Barbados, Cancun, Kelowna og Vancouver.
  • Fra Vancouver til Phoenix, Palm Springs og Puerta Vallarta.
  • Fra Montreal til Fort Lauderdale og Barbados.

Et nytt ruteprogram med disse flyene for ferieperioden i mars neste år er også under planlegging. Du finner mer informasjon om tilbudet på Air Canadas nettsider.

Foto: Air Canada

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *