Ny luksuskabin for Airbus A220 på vei

Lufthansa Technik Airbus A220 Skyretreat luksuskabin

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SkyRetreat er navnet på et nytt kabindesign til Airbus A220 som blant annet skal gjøre det mulig for passasjerer å ha samme flotte utsikt som pilotene har.

Lufthansa Technik, som er et datterselskap av Lufthansa, har utviklet et nytt luksuriøst kabindesign. Kabinen er i første omgang tiltenkt Aribus A220, men man kan se for seg at det blir overført til andre flytyper også.

Lufthansa Technik Airbus A220 Skyretreat luksuskabin

Utsikt fra første rad

Fra behagelige seter foran i flyet får du med den nye kabindesignet en helt fantastisk utsikt. Skilleveggen mellom kabin og cockpit er nemlig skissert som en glassvegg. Dette gjør at du får den samme flotte utsikten som pilotene, men uten å måtte forlate de komfortable omgivelsene. En bedre og mer luksuriøs utsikt har vi vanskelig for å forestille oss, og dette blir helt sikkert det største salgsargumentet.

Lufthansa Technik Airbus A220 Skyretreat luksuskabin

En lys og naturlig preget kabin skal gi passasjerene en avslappet reiseopplevelse. Her er det lagt vekt på de rene linjene og skjulte teknologiske installasjoner. Kabinen vil ha tregulv og skjermer som kan skjules og tas fram etter behov.

Kabinen ser også utrolig lys og innbydende ut, og til tross for flyets størrelse, har selskapet virkelig klart å gi kabinen mange funksjoner. Forhøyede armaturer og puter danner base for sofagrupper, senger og avslapningsmøbler. Alt i et lyst og naturlig design.

Pult i sentrum

En pult som er installert i midten, vil bli sentrum for underholdning underveis. Her kan man for eksempel ha en bar, holde et møte eller bruke den som DJ-bord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *