Business class til Sri Lanka fra 12 447,-

Colombo, Sri Lanka

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er lenge mellom hver gang vi ser gode priser i business class til Sri Lanka, men ingen regler uten unntak. Akkurat nå finner vi priser godt under normalen med LOT Polish Airlines til Colombo, hvis du er villig til å gjøre en liten posisjonering.

Det er sjelden vi ser business class til Colombo under 20 000, men akkurat nå kan du gjøre en god deal med LOT Polish Airlines hvis du er villig til å posisjonere deg til Zürich, München eller Frankfurt. De beste prisene finner du for øyeblikekt fra Zürich. Tilbudet varer fram til 1. november og reiseperioden ser ut til å være fra november 2019 til mars 2020. Opphold på seks dager eller natt mellom lørdag og søndag kreves for å få de beste prisene.

Skal du reise med Star Alliance fra Europa til Sri Lanka er LOT den desidert mest effektive ruten.

Tog fra Colombo til Elle på Sri Lanka
Foto: Amanja Hemal / Pixabay 

Colombo i business class fra 12 447,-

Vi har som vanlig brukt Google Flights og Momondo for å finne de beste prisene. Vi har ikke rukket å sjekke alle rutealternativer, så det kan lønne seg å gjøre noen søk på egen hånd for å finne de beste prisene.

Zürich (ZRH) – Colombo (CMB)Fra 12 447,-
München (MUC) – Colombo (CMB)Fra 13 141,-
Frankfurt (FRA) – Colombo (CMB)Fra 12 878,-
LOT Polish Airlines business class til Colombo, Sri Lanka fra 12 447,-
Skjermdump fra momondo.no

Bonuspoeng

For å være helt ærlig så er vi ikke 100% sikre på opptjening på disse billettene. Business class med LOT gir normalt 200% opptjening i business class (C og D) til SAS EuroBonus. Disse billettene bookes imidlertid i billettklasse F, som ifølge SAS sin opptjeningtabell er økonomiklasse med 100% opptjening. Går du ut ifra 100% slipper du i alle fall å bli skuffet.

LOT business class

Vi har ikke testet LOT business class på long haul enda, men det ser ut som et helt greit produkt. Det er riktignok 2-2-2 layout i kabinen, men det er forholdsvis få seter og de kan legges helt flatt. LOTs langdistanseflåte består utelukkende av Boeing 787 Dreamliner.

Forsidefoto: bestbauch / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *