Norse Atlantic Airways får amerikansk flytillatelse

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det amerikanske transportdepartementet har i dag innvilget Norse Atlantic Airways’ søknad om tillatelse til fly mellom Europa og USA.  Selskapet er i rute til å starte transatlantiske lavprisflygninger til våren. 

Vi er godt fornøyde med at det amerikanske transportdepartementet har godkjent vår søknad om å tilby transatlantiske lavprisflygninger med mer miljøvennlige fly av typen Boeing 787 Dreamliner.  Denne viktige milepælen bringer oss ett skritt nærmere lansering og vil bidra til flere arbeidsplasser i luftfarten og reiselivsnæringen på begge sider av Atlanteren. Ikke minst vil det bidra til verdiskaping som følge av økt reiseaktivitet.  Vi setter stor pris på departementets konstruktive og raske behandling av vår søknad, og ser frem til vårt videre samarbeid.  

Bjørn Tore Larsen, konsernsjef og grunnlegger i Norse.

I desember fikk Norse driftstillatelse fra Luftfartstilsynet i Norge og mottok sitt første fly av typen 
Boeing 787-9 Dreamliner. Norse planlegger de første flygningene fra Oslo til utvalgte byer i USA til våren.  

Vi er takknemlige for støtten vi har fått fra blant annet flyplasser, fagforeninger, politikere, myndigheter, samarbeidspartnere, fremtidige kunder og ansatte. Vi tror at transatlantiske reiser vil gjenopptas med full kraft når pandemien er bak oss. Folk vil ønske å utforske nye destinasjoner, besøke venner og familie og reise på forretningsreise. Vi i Norse vil være der for å tilby attraktive og rimelige flyreiser til både fritids- og kostnadsbevisste forretningsreisende.  

Bjørn Tore Larsen, konsernsjef og grunnlegger i Norse.

Nytt luftfartseventyr med de rette menneskene  

Norse bygger et nytt flyselskap som skal tilby komfortable langdistanseflygninger til en god pris. Vår visjon er å være The  Explorer’s Airline. For å oppnå det, bygger vi en kultur og skaper et miljø der vi verdsetter mangfold og sørger for at alle medarbeidere skal føle tilhørighet. Ikke bare skal vi jobbe smartere, bedre og raskere enn våre konkurrenter, men vi skal også være kjent for vår gode kundeservice. Vår Norse-kultur vil være et konkurransefortrinn.  

Tusenvis av dyktige mennesker har allerede søkt jobb hos oss, og vi har inngått kollektivavtaler med pilot- og kabinforeninger i Norge, Storbritannia og USA.  Vi har for tiden 25 ledige stillinger ved vårt hovedkontor i Arendal og vårt kontor i London. Når alle våre 15 fly av typen Boeing 787 Dreamliner er i lufta, vil vi være et lag med 1600 dedikerte kolleger. Les mer på https://careers.flynorse.com.   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *