Airbus A350 i formasjonsflyvning! (video)

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Airbus A350XWB i formasjonsflyvning er en nyhet vi følger med stor interesse, da dette betyr at den nye modellen snart er klar for levering. Det er Qatar Airways som er første kunde som mottar flyet, mens SAS venter på å få levert det første av sine i alt 8 bestilte maskiner.

Det er med stor forventning vi går inn i 2015. Det kommer til å skje mye på starten av året for oss som reiser mye eller har interesse av flybransjen generelt. Levering av det helt nye A350XWB til Qatar Airways er en av de store nyhetene som kommer tidlig på året.

SAS vil arbeide med deres eksisterende Airbus-flåte og deres første A340-300 vil få den nye kabinen installert ila. januar måned. Noe både vi som reiser regelmessig med SAS og trolig også crewet ser frem til med stor spenning. Om SAS klarer å opprettholde god service og mat på disse rutene, vil den nye kabinen kanskje kunne føre selskapet opp i toppen (igjen) når det kommer til produktet de kan tilby på langdistanserutene sine. Les mer om den nye kabinen som innføres på SAS hjemmesider.


Men tilbake til overskriften i artikkelen, Airbus A350XWB. Over ser du et bilde av hvordan SAS-maskinen vil se ut når den leveres om noen år (2018). Nedenfor kan du se en video som nylig ble publisert av Airbus som viser 5 forskjellige versjoner av det nye A350 i formasjonsflyvning fra fabrikken i Toulouse. De fem flyene har på nåværende tidspunkt vært gjennom mer enn 2600 timer testflyvning og fikk i slutten av september den nødvendige typegodkjenningen fra European Aviation Safety Agency (EASA).

[ot-video type=»youtube» url=»http://www.youtube.com/watch?v=jdrZdmRqmyU»]

(Denne artikkelen ble opprinnelig publisert av Henrik Olsen på Bonusfeber.dk)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *