Stem på Hiltons neste poengkampanje!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vil du være med å bestemme hvilken kampanje Hilton HHonors skal ha neste gang? Nå du har du sjansen til å stemme på hvordan du helst vil tjene ekstrapoeng i Hiltons lojalitetsprogram under deres neste kampanjeperiode.

Vanligvis bruker ikke de forskjellige bonusprogrammene å involvere kundene i beslutningene om hvilke kampanjer man skal lansere, men Hilton HHonors har gjort et unntak og lar kundene være med å bestemme hvordan deres neste kampanje skal bli.


Ønsker du helst doble poeng fra og med andre opphold eller foretrekker du 1000 ekstrapoeng pr. overnatting i helgene?

Man kan vel si at valget på mange måter står mellom de forretningsreisende kontra de som reiser på fritiden. Om du bor ofte på Hilton i kampanjeperioden som er aktuell, vil doble poeng fra og med andre opphold kunne være interessant. I tillegg vil kampanjen gjelde på hverdager hvor det ofte er mange forretningsreisende som overnatter på hotell og tradisjonelt er det få kampanjer som gir fordeler disse dagene.

Alternativet gir 1000 ekstrapoeng for overnattinger (pr. natt) mellom torsdag og mandag. Her vil man allerede fra første overnatting tjene poeng og kampanjen vil nok være interessant for mange som omså bare har en overnatting i perioden. Bakdelen er at poeng kun tjenes de nettene som beskrives og man vil ikke få noe ekstra om man bor på hoteller i kjeden de andre dagene.

Stem på din kampanjefavoritt på Hilton HHonors neste kampanje. Vi på Bonusfeber.no håper at flere av lojalitetsprogrammene ser muligheten ved å involvere kundene når de skal bestemme seg for hvilke kampanjer de skal lansere!

Stem her!

(Artikkelen ble opprinnelig lansert av Bonusfeber.dk)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *