ANA starter ny rute til Europa

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det japanske flyselskapet All Nippon Airways (ANA) åpner en ny direkterute til Europa, fra starten av vinterprogrammet 2015/16. Den nye ruten vil gå fra Tokyo-Narita til Brussel.

Detaljene omkring ruten, med oppstartsdato, rutetider og flytype er enda ikke offentliggjort, da flyselskapet enda venter de siste formelle myndighetsgodkjenningene for den nye ruten.

ANA flyr allerede til fem europeiske byer; Frankfurt, München, Düsseldorf, Paris og London fra Tokyo-Narita og Tokyo-Haneda. I tillegg har selskapet et joint venture med Star Alliance-partner Lufthansa, som betyr enkle videreforbindelser i både Europa og Japan.

«Vi er stolte over å introdusere den eneste flyvningen mellom Japan og Brussel, med oppstart kommende høst. Vi håper å spille en rolle i å styrke båndet mellom Japan og Belgia, og bidra til nye næringsmuligheter i fremtiden.» uttaler ANAs president og CEO, Osamu Shinobe, i forbindelse med annonseringen.

«Vi ønsker ANA hjertelig velkommen til familien av flyselskap som flyr til og fra Brussel, en av Europas hovedflyplasser, som i lang tid har manglet en direkte flyvning til Japan. Den nye ruten vil bidra til enklere transfer både for europeiske og japanske reisende.» sier Arnaud Feist, CEO av Brussels Airport Company.

Hovedbilde: Boeing

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *