Åpningsseremoni av SAS sin nye direkterute mellom Stavanger og Houston

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Bonusfeber kunne tidligere i dag vise fram innsiden av SAS sin nye 737-700 som er innredet med all Business Class.

Åpningen av denne nye ruten, som av mange er kalt «oljeruten», har satt sitt preg på Sola i dag hvor det har vert stort oppbud fra SAS sin ledelse, Avinor samt pressen. Flere av utsalgstedene på Sola var i dag pyntet med norske og amerikanske flagg, noe også gaten var. Her ble også spilt amerikansk bakgrunnsmusikk som var med på å skape en god stemning.

Pyntet gate 8 på Sola
Pyntet gate 8 på Sola

 

Hele området ved gate 8 på non-Schengen er sperret av og det er SAS som vil disponere området til en slags enkel lounge i tidsrommet før flygningene.
Her ble det på dagens flygning servert lett måltid, snack, samt drikke i form av kaffe, te, juice, mineralvann, øl, vin og Champagne. Dette blir vanlig på flygningene til Houston.

Edle dråper
Edle dråper

 

Lett måltid ved gate
Lett måltid ved gate

 

Dagens flygning hadde 32 passasjerer med på turen, de fleste påstigende i Stavanger, men her kom også passasjerer som reiste via Stavanger. Passasjersammensetningen var foruten nordmenn, både amerikanere, europeere og til og med kinesere sto på passasjerlisten, så det blir ikke bare rogalandsdialekt som føres om bord på flygningen. Tilsynelatende var det i hovedsak passasjerer fra næringslivet, men også en barnefamilie hadde valgt å bli med dagens flight.

Forfriskninger nytes mens praten går livlig.
Forfriskninger nytes mens praten går livlig.

 

Like før den offisielle åpningen av ruten kom besetningen, det var en smilende og meget munter gjeng som meget villig poserte for de fremmøtte.

En munter gjeng
En munter gjeng

 

SAS sin konsernsjef, Richard Gustavson holdt tale før ruten offisielt ble åpnet, Houston er en spennende by som ikke bare har oljefirmaer, byen har også mange barer sa han til stor munterhet blant forsamlingen.
Bonusfeber tror denne ruten kan bli attraktiv for næringslivet, ikke bare i Stavanger regionen men også for de tilstøtende regionene, Aberdeen har som et eksempel meget gode forbindelser til Stavanger.

 

Snoren er klippet
Snoren er klippet

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *