Rocketmiles: Minst 1 000 miles/avios per hotellnatt

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Bo to netter i London og få 10 000 avios. Eller sett det på AA-kontoen eller United eller Qatar…

Eller hva med et ekstra godt tilbud, tre netter i Las Vegas og få 20 000 United-miles på konto?

Eksempel på kampanje
Eksempel på kampanje

En guide til Rocketmiles

Rocketmiles er en av mange hotellportaler som har dukket opp i det siste. De selger hotellrom på linje med andre hotellportaler. I motsetning til en del andre har de ikke satt opp sitt eget incentivprogram, men har inngått gunstige avtaler med forskjellige bonusprogrammer som gjør at de kan tilby godt med fly-miles/-poeng for overnattinger. Utvalget av hoteller varierer fra sted til sted, og fra tidspunkt til tidspunkt. Det samme gjør antall miles du får per natt. Men de garanterer at du alltid tjener minst 1000 miles per natt (eller «tilsvarende» verdi). Hos Norwegian tjener du minst 50 cashpoints pr natt.

Programoversikt pr. 18/12-2014

 

Hvordan virker det?

Registrer deg: Alle som er medlem kan invitere andre, da får begge to 1000 miles på konto, så man bør bruke en invitasjons-link når man skal melde seg på. Om du ikke har en fra før kan du bruke min: https://www.rocketmiles.com/refer/2014MAIL (alternativt går du bare til http://www.rocketmiles.com)

Bruk av invitasjonslink gir deg (og i dette tilfelle meg) 1000 miles på konto, poeng blir ikke overført før du har bodd første natten på et hotell. Når du lager deg konto, så får også du en unik link du kan sende til venner og bekjente for å tjene ekstra poeng.

Bestill hotell og overnatt: Deretter er det bare å sjekke Rocketmiles hver gang du skal ut på tur, og booke hotell via portalen om du synes prisene er gunstige. DU må altså booke via Rocketmiles for å tjene poeng, og så overføres poengene til din Frequent Flyer-konto. Kontonummer for programmene dine registrerer du i profilen hos Rocketmiles.

Du har hele tiden oversikt over poeng du tjener opp på kontoen din, og når du booker et hotell eller melder deg på en kampanje. Oversikten oppdateres fortløpende etter hver booking, noe jeg synes er veldig ryddig siden man da også ser at evt. kampanjepoeng også er notert.

Kontoutskrift Rocketmiles
Kontoutskrift Rocketmiles

Få flere miles ved kampanjer

Innimellom har de gode kampanjer, det er nå (mist) to aktive kampanjer ute. Merk at kampanjene med ekstrapoeng normalt ikke kan kombineres så man må være litt taktisk om det er flere attraktive kampanjer. Ofte er kampanjene også begrenset til en pr. konto. Betingelsene sier gjerne at man ikke kan kansellere eksisterende bookinger for så å booke på nytt for å nyte godt av kampanjen, så det er viktig å lese gjennom terms så du ikke får en overraskelse.

iPhone app

Du finner Rocketmiles iPhone app her: https://itunes.apple.com/us/app/rocketmiles/id893281588?mt=8

5000 ekstra miles med United (booking før 31. aug)

Kravet er en sammenhengende overnatting i minst tre netter, du må bestille før 31. august og være ferdig med overnattingen senest 31. desember.

https://www.rocketmiles.com/united-5k-bonus

10 000 ekstra miles for 10 netter (overnatting før 23. sept)

Bo 10 netter før 23. september (fordelt på 1-10 hoteller) og du får 10.000 miles på konto i tillegg til de du tjener på overnattingene

https://www.rocketmiles.com/rocket-challenge-8-14-14

Konklusjon

Dette egner seg veldig bra for de av oss som ikke er bundet til et hotellprogram av forskjellige årsaker, du finner både kjedehoteller og frittstående hoteller hos Rocketmiles.

Det går ikke helt klart frem hvordan man skal booke flere rom. Jeg spurte dem om det, og svaret er at «Skal du booke flere rom så må du legge inn flere bestillinger. Legg inn bestillingene etter hverandre fra samme konto, og den kontoen vil tjene miles for alle rommene. Legg inn korrekt gjestenavn pr. rom så er det enklere ved innsjekk». Dette svaret fikk jeg av dem fem minutter etter at jeg sendte en henvendelse til kundeservice.

Husk at du normalt ikke kan tjene poeng på hotellenes eget program eller benytte deg av egen status når du bruker Rocketmiles. Dette er på linje med bookinger gjennom eks. hotels.com og andre.

Du bør som vanlig lese (ja, du pleier vel det?) betingelser på tjenesten og tilbudene de kommer med. Sjekk priser andre steder også, noen ganger er Rocketmiles konkurransedyktige andre ganger ikke. Sjekk også vilkår, vi har funnet mye fleksible priser på Rocketmiles, som sammen med en god dose miles kan veie litt opp for evt. høyere pris.

Funfact: En av de som startet selskapet er norsk (se her)

Finner du gode tilbud el.l. leg igjen en kommentar eller post i forumet.

(Artikkelbilde: «Kundekarten» by Mattes, Licenced under Public Domain via Wikimedia Commons)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *