Gjør unna julehandelen på årets siste Trippel-Trumf torsdag!

Trippel-Trumf torsdag på Kiwi

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I den grad du kan, bør du vurdere å gjøre unna dagligvarehandelen til jula allerede i dag. I dag er nemlig årets siste Trippel-Trumf torsdag og siste sjanse til å tjene ekstra Trumf i NorgesGruppens butikker for i år.

Dette er tydeligvis dagen for tredobbel bonus. Det er nemlig ikke bare Nordic Choice Hotels som byr på triple bonuspoeng i dag, NorgesGruppens butikker har også årets siste Trippel-Trumf Torsdag. Det betyr at du som Trumf-medlem får hele 3 % Trumf-bonus på alt du handler hos KIWI, SPAR, Joker, MENY, CC-mat, Nærbutikken og Jacob’s. Trumf-poenge kan du konvertere til bonuspoeng i SAS EuroBonus eller Nordic Choice Club.

Slik får du flest mulig bonuspoeng

For å få flest mulig bonuspoeng bør du betale med et kredittkort som gir bonuspoeng eller ekstra Trumf-bonus. Betaler du med Trumf Visa eller Shell MasterCard tjener du 4% Trumf på det du handler, og du kan tjene opptil 60 EuroBonus-poeng per 100 kroner. Du kan også kombinere det blå Trumf-kortet med for eksempel SAS AmEx Elite og tjene 60,5 EuroBonus-poeng per 100 kroner.

KIWI Pluss
Som KIWI PLUSS-kunde får du 15% Trumf-bonus på fersk fisk, frukt og grønt.

Planlegger du storhandel av fersk fisk, frukt og grønt, bør du absolutt vurdere å legge handleturen til KIWI. Som KIWI PLUSS-kunde får du nemlig 15% Trumf-bonus på disse varegruppene og 17% når det er Trippel-Trumf torsdag. Betaler du i tillegg med et kredittkort som gir bonus kan du tjene opptil 249,5 EuroBonus-poeng per 100 kroner. Slikt blir det flyturer av!

Vinn 2 500 Trumf-poeng

Som vanlig når det Trippel-Trumf torsdag har Trumf en konkurranse på Facebook hvor du kan vinne 2 500 Trumf-poeng. Det eneste du behøver å gjøre er å melde deg på arrangementet Trippel-Trumf torsdag på Facebook og legge igjen en kommentar på hva du har tenkt å legge i handlevogna. Det er vel ikke noen tvil om hva den beste fordelen er?

Få mest mulig ut av Trumf-medlemskapet ditt

For oss bonusjegere er Trumf og ViaTrumf et av de viktigste redskapene i jakten på EuroBonus-poeng og poeng i Nordic Choice Club. I vår guide til Trumf og Viatrumf viser vi deg hvordan du får mest mulig ut av Trumf-medlemskapet ditt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *