BARE I DAG: Triple bonuspoeng hos Nordic Choice Hotels

Triple bonuspoeng hos Nordic Choice Hotels med Nordic Choice Club

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Samler du poeng i Nordic Choice Hotels? Da er dette dagen du bør booke oppholdene dine for det neste år. I dag får nemlig triple bonuspoeng på alle helgeopphold fram til 30. november 2020.

Nordic Choice Club er etter min mening en av de beste hotellprogrammene for deg som bor mye i Norden. Kjeden har god dekning med sine Comfort Hotel, Quality Hotel og Clarion Hotel, spesielt i Norge og Sverige. Det er mange muligheter for å tjene poeng på både hotellopphold og bruk av kredittkort. Koblingen med Trumf gjør det også ekstra attraktivt.

Nordic Choice Hotels Comfort Quality Clarion

Finlands nasjonaldag er ikke før i morgen, men det hindrer ikke Nordic Choice Hotels i å feire allerede i dag. Hva som ligger bak spiller egentlig ingen rolle, så lenge dagens med feires med ekstra bonuspoeng!

Sist, men ikke minst, ikke glem å book gjennom ViaTrumf! Oppholdet betaler du selvsagt med ditt Nordic Choice Club MasterCard.

Betingelser

Tilbudet er bare tilgjengelig i dag og gjelder for helger (fredag til mandag) på alle hotellene våre fra 3. januar til 30. november 2020. Bestillingen må gjøres på choice.no eller i appen, og må gjøres i dag. Du må være innlogget for at poengene skal registreres og poengene blir postert på din konto etter utsjekk.

Tilbudet gjelder på alle romtyper på alle Comfort Hotel, Quality Hotel, Clarion Hotel, samt alle frittstående hotell. Det eneste unntaket er spa-hotellet Yasuragi, som av en eller annen grunn ikke er med i kampanjen.

Hotel Kämp i Helsinki, Finland.
Etter oppkjøpet av Kämp Collection, er det mye bra å velge fra i Helsinki. Foto: Hotel Kämp

Kämp Collection

Etter Nordic Choice Hotels’ oppkjøp av Kämp Collection, har du også fått langt flere hoteller å velge i når du er i Helsinki. De samme vilkårene for kampanjen gjelder også for Kämp Collection, men disse hotellene må foreløpig bookes via Kämp Collections nettside.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *