Asiana Airlines First Class fra Seoul til Frankfurt

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hvordan komme seg hjem fra Bali? Jo, man flyr via Jakarta til Seoul, og så til Frankfurt og deretter Oslo, selvfølgelig. Iallefall om man kan fly på første klasse med Asiana Airlines fra Seoul!

Ombordstigning

Iført sandaler med hvite sokker var det velkommen inn på tur nummer to på første klasse for undertegnede. Kabinpersonalet presenterte seg, og tilbydde straks valgfri drikke fra menyen. Iskald champagne fra Laurent-Perrier var veldig velkommen etter en særdeles turbulent flytur fra Jakarta. Etter flere dager med matforgiftning på Bali, var dette ren balsam for sjelen!

Kabinen

Kabinen var suitebasert, som innebar at håndbagasjen ble lagret lenger frem i kabinen. Suite var en flott opplevelse. Jeg satt i midtrekka, samboeren ved vinduet. Da jeg ikke hadde noen i suiten ved siden av meg, opplevdes plassen min som veldig romslig og oversiktlig.

Kabinen var ren og så ganske ny ut. Fine, tidløse farger på interiøret. Stor TV-skjerm med moderne fjernkontroll og godt filmutvalg. Behagelige seter med praktisk panel for regulering. Dyne og pute kjentes luksuriøse ut.

Da lyset etterhvert ble dempet, så man tydelig den stilige takbelysningen som ga en fin stemning. Forventningene til badet var store. Var det kanskje dusj på dette flyet? Men nei, badet var overraskende lite, og mer slitt enn resten av kabinen. Jeg tok dessverre ingen bilder av badet.

 

Toalettmappen fra Salvatore Ferragamo inneholdt lekre hygieneprodukter og kan gjerne brukes igjen. Pysjamasen var i god kvalitet og passet perfekt til å reise videre i for min del, den så omtrent ut som en vanlig joggedress i grått.

 

Kabinpersonalet var mer enn behjelpelige med å klargjøre seng og trekke for dører når man ønsket å sove. Og jeg sov som en stein, i passe mørkt lys og støykansellerende headset…

Mat og drikke

Her var det mye godt å velge i, med både asiatisk og vestlig meny. En av favorittene var parmaskinke med salat og parmesan, enkelt og godt. Biffen var god til å være tilberedt på et fly. Samboeren var sporty og prøvde seg på asiatisk hovedrett, kanskje ikke det beste han har spist, men det var verdt et forsøk… Sjokoladefondanten var dessverre tørr og anonym på smak.

Service

Tipp topp, enkelt og greit. Blide og oppmerksomme ansatte som raskt ryddet unna, besvarte spørsmål og tilbydde påfyll og så videre.

Konklusjon

En god opplevelse fra start til slutt! Lekker kabin med hyggelig personale. Behagelige seter og suiteløsning, og god mat og drikke.

Oversikt

Fordeler

Suiter med gode seter og stor TV-skjerm.
Fint og rent interiør.
Godt utvalg av mat og drikke.
God service.
Fin pysjamas og toalettmappe.

Ulemper

Lite og noe slitt bad.

Service

Underholdning

Kabin

Mat og drikke

Overall Rating

Konklusjon

Gjennomført og behagelig flyreise.

4.8

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *