Nå kan du se bestillinger via reisebyråer på SAS.no

SAS A340 bergen longhaul business class behind the scenes

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Siden tirsdag har det vært mulig for SAS-passasjerer, som har kjøpt billetten gjennom et reisebyrå, å se disse bookingene direkte på SAS sine hjemmesider. Dette har tidligere ikke vært mulig (til stor irritasjon for mange), da man kun har fått opp bestillinger gjort direkte via nettsidene. Denne endringen åpner også for at kjøp av tilleggstjenester blir tilgjengelig.

Fra starten er det kjøp av setereservasjon som er aktuelt, men SAS planlegger i følge eget utsagn å innføre nye funksjoner i fremtiden. Hva dette vil innebære vet vi ikke, men vi har tidligere spekulert i om også SAS snart vil legge til et gebyr for å ta med innsjekket bagasje.

Når bookinger gjort via tredjepart nå vises via SAS sine hjemmesider, bør det også være mulig for SAS EuroBonus Gold og Diamond å velge seter gratis.

Det vil i første omgang være bookinger som er gjort i systemet «Amadeus» som vil bli tilgjengelige på nettsiden, mens øvrige bookingsystemer vil bli faset inn i løpet av starten på neste år.

Selv om bookinger nå blir synlige, er det verdt å merke seg at enkelte funksjoner ikke vil bli implementert. Dette betyr at man:

– Ikke kan avbestille eller endre booking direkte på nettsiden
– Ikke kan se reklamer for å kjøpe nye billetter
– Ikke kan booke eller søke etter hoteller eller leiebiler

Vi regner med at disse begrensningene ligger der for å ikke «provosere» reisebyråene for mye fra SAS sin side, da byråene lever av nettopp å selge slike tilleggstjenester til kundene.

(Denne artikkelen ble opprinnelig skrevet av Flemming Poulsen på Bonusfeber.dk).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *