SAS: Ekstra bonusseter i Business for gull- og diamantmedlemmer!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS EuroBonus sendte i dag ut en mail til sine gull- og diamantmedlemmer med lovnad om ekstra god tilgjengelighet på bonusreiser i Business Class. Tilbudet varer imidlertid ikke lenge, for man må bestille senest i løpet av morgendagen, 21. desember.

Tidsrommet for denne kampanjen er fra 8. januar til 25. mars. I dette tidsrommet vil SAS ha innført ny Business Class-kabin på to langruter, så nå er det en gyllen mulighet til å sikre seg de første bonusturene i nye seter.

Nye Business-seter
Nye Business-seter

Du kan lese mer om SAS nye Business Class i denne artikkelen. Vi tar også for oss syv teorier om nye SAS Business Class her.

Vi ser nå at SAS prøver å gjøre litt ekstra stas på sine mest lojale kunder. SAS EuroBonus hadde tidligere denne måneden poengrabatt på alle destinasjoner, og gull- og diamantmedlemmene vi vite om dette to dager før medlemmene uten status.

En vanlig frustrasjon blant EuroBonus-medlemmer er mangelen på ledige bonusseter i Business Class, så det er hyggelig å se at SAS nå gjør tilværelsen litt enklere for sine medlemmer.

Her er innholdet i mailen som SAS EuroBonus sendte ut i dag:

SAS award seats

Bli med og diskutér denne saken i vårt forum her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *