Bo på Hilton til kun 195,- per natt!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Her viser vi deg hvordan du kan spare tusenvis av kroner på din neste ferie hvis du bor på et hotell i Hilton-kjeden. Nå kan du nemlig kjøpe Hilton HHonors-poeng til halv pris!

Konseptet er egentlig overraskende enkelt: Kjøp Hilton HHonors-poeng til halv pris, og bruk disse til å betale for ditt neste hotellopphold.

Hilton har nemlig en kampanje gående som lar deg kjøpe inntil 160 000 poeng for USD 800 (ca. 6 250 kroner). Vanligvis får man kun 80 000 poeng for denne summen. Kampanjen varer til og med 17. juni.

Les også: Hilton HHonors: Diamant-status resten av livet.

Hilton-kjeden har en rekke hoteller i deres laveste kategori, som kun koster 5 000 poeng per natt, hvilket tilsvarer USD 25 (ca. 195 kroner) med denne kampanjen.

Et eksempel på et slikt hotell er Hilton Pyramids Golf Resort, i Kairo, Egypt:

 

Hilton Pyramids

 

 

Dette hotellet koster USD 147 per natt, men det er hvis man betaler alt på forhånd. Da kan bestillingen ikke endres eller kanselleres. Netter betalt med poeng kan kanselleres inntil dagen før, så derfor er det mer naturlig å sammenligne dette med prisen av en fleksibel natt, som her koster USD 210:

 

Hilton Pyramids 1

 

 

USD 210 veksles i skrivende stund til 1640 kroner. De skarve 195 kronene du betaler for denne natten tilsvarer altså hele 88% rabatt!

Den observante leser vil kanskje se at den kansellerbare natten også inkluderer frokost, hvilket ikke er inkludert med poeng. Men hvis du har gullstatus eller høyere i Hilton HHonors er frokost uansett inkludert, og her kan du lese hvordan du enkelt kan få gullstatus på kun fire opphold. Dersom man ikke har gullstatus, kan man allikevel spise ganske mye frokost for de 1445 kronene man sparer per natt.

For 160 000 poeng kan du altså få hele 32 netter på dette hotellet. De 6 250 kronene dette koster deg, kan du enkelt inntjene dobbelt ved for eksempel å leie ut hjemmet ditt på airbnb.com mens du reiser.

Dersom du er en av de som har fått deg gullkort gjennom Aegean, har du kanskje også de 25 000 poengene det koster å fly til Egypt. Aegean har nemlig Europa og Nord-Afrika i samme sone for uttak av bonuspoeng.

Vær for øvrig oppmerksom på at nordmenn trenger visum til Egypt etter 15. mai i år.

Dersom du planlegger ferien nå, kan det være lurt å se om det er noen Hilton-hoteller der du skal, for så å benytte deg av dette lure trikset.

Logg på din Hilton-konto og velg «buy points» for å benytte deg av tilbudet, eller klikk på denne linken.

God tur!

 

Del dine erfaringer med Hilton og Hilton HHonors her.

 

Hovedbilde: Hilton Pyramids Golf Resort (Hilton.com)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *