Bodø får tilgang på det asiatiske turistmarkedet med Finnair

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Med tre ukentlige avganger satser Finnair på Bodø lufthavn, med flygninger til og fra Helsinki. Dette vil gi Bodø og regionen god tilgang på det asiatiske turistmarkedet.

 – Dette er svært gode nyheter for regionen vår. Asiatiske turister er viktige for Norge, fordi de står for stor verdiskapning og mange arbeidsplasser i hotell- og servicenæringen, sier lufthavnsjef Troels Sandreid. 

 – Vi gleder oss stort over at vi får en direkterute mellom Helsinki og Bodø! Med Helsinki som trafikknutepunkt, åpner det seg store muligheter for å lansere Bodø og Salten som reisemål på flere nye markeder, sier Ann-Kristin Rønning Nilsen, Reiselivssjef i VisitBodø.

Finnair vil starte ruten Helsinki-Bodø fra juni til august, med flygninger tirsdag og søndag. Ankomst blir da kl. 0830 og avgangene 0900. Lørdager vi ankomst bli kl. 1810 og avgang 1835. Flyet blir en ATR 72, med 72 passasjerer. 

 – Vi gleder oss til å ønske Finnair velkommen. Dette bidrar til Avinors visjon om å binde Norge sammen med verden, sier Sandreid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *