Norwegian vant tre priser under Grand Travel Award

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Grand Travel Award er arrangert siden 1995, og det er reiselivsbransjen selv som stemmer frem sine favoritter på den årlige prisutdelingen. Arrangementet fant sted i Oslo torsdag kveld.

Geir Karlsen ble tildelt prisen for Årets leder.

– Dette var en svært hyggelig pris å motta! Selv om det er stas å få heder på denne måten, vil jeg gjerne dele æren med alle mine Norwegian-kolleger. Det sterke samholdet vi har på tvers av avdelinger, nasjonaliteter og baser, er avgjørende for at vi kan levere et godt produkt til kundene våre. Det er ekstra hyggelig å motta en pris fra reiselivsbransjen selv.

Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

Norwegian er i dag det største norske flyselskapet, og er et av Europas ledende lavprisselskaper med over 4000 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa, og opererer fra baser i Norge og andre steder i Europa. Cirium sin luftfartsstatistikk for 2022 viste nylig at Norwegian var det mest punktlige flyselskapet i Norden og i toppsjiktet i hele Europa.

Årets europeiske flyselskap og Årets flyselskap innenriks

– Tusen takk til alle som har stemt på oss. Vi er veldig takknemlige for anerkjennelsen. Dette forteller oss at både kunder som flyr med oss og folk som jobber i reiselivsbransjen setter stor pris på rutenettverket vårt, gode priser, og ikke minst god punktlighet. På tross av mange utfordringer i 2022, har vi vist at vi hevder oss i toppklassen når det kommer til punktlighet, noe vi vet er viktig for kundene våre.

Ståle Zahl, salgsdirektør for forretningsmarkedet i Norwegian.
Norwegian på Gran Travel Award 2023
Fra venstre: Esben Tuman, Håvard Sveen, Guro Poulsen, Geir Karlsen, Lise Krydsby Finjarn, Cecilie Thorsen, Pål Andre Amundsen. Foran: Ståle Zahl og Jonas van der Windt Sørensen. Foto: Norwegian

I 2022 feiret Norwegian sitt 20-års jubileum. Siden oppstarten har mer enn 300 millioner passasjerer fløyet med selskapet. Siden den gang har Norwegians viktigste oppgave vært å tilby rimelige flybilletter til alle og å la folk fly med mer valgfrihet på reisen.

Norwegian har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030. Derfor fornyer selskapet flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker ny teknologi for vær- og vinddata som gir mer effektive flyvninger og sparer drivstoff.

Foto: Norwegian / PR

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *