Bonusfeber.se – ny skandinavisk søsterside

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Bonusfeber.no har fått en ny skandinavisk søsterside. Tidligere denne uken ble Bonusfeber.se lansert!

Siden oppstarten av Bonusfeber.no høsten 2013, har vi merket en stadig økning i antall besøkende på våre nettsider. Bonusfeber.dk dekker det danske markedet, og det er derfor vi nå med stor glede kan ønske Bonusfeber.se velkommen i familien.

Fokuset på den svenske siden vil, i likhet med denne, være rettet mot opptjening av bonuspoeng, gode tilbud på både hotell og flyreiser, tips og triks, samt de seneste reiselivsnyhetene.

Bonusfebers filosofi er at vi ønsker å formidle nyheter og reiseskildringer som er oppnåelige for vanlige folk. Vårt fokus er nede på jorden (selv om vi liker å tilbringe tid i luften) og vi vet at de fleste reiser på økonomiklasse – og ikke har budsjett til å kjøpe 100.000 kroners First Class-billetter for å kunne drikke dyr champagne og spise kaviar. Vi elsker naturligvis også luksus og å reise med stil, men faktum er at de aller fleste reiser på billige billetter – eller business class på jobbreiser. Det tar vi også utgangspunkt i og kommer med gode råd, tips og triks som hjelper deg å opptjene flere bonuspoeng. Hvordan du kan få status hos flyselskap og hoteller, og ikke minst få mer ut av reisebudsjettet og poengene du allerede har opptjent – det kan du også lese om hos oss!

I forbindelse med lanseringen av Bonusfeber.se, arrangerer vi et eksklusivt launch party i Stockholm, 19.august. Her vil Vice President of Sales and Marketing i SAS Eurobonus, Nils Lindhe, samt «The Godfather of Miles and Points» Randy Petersen delta.

Les mer om Bonusfeber.se launch party her!

Bonusfeber er visst smittsomt – også utenfor Skandinavia!

I Nederland og Belgia har vi nå også fått en søsterside, i Ikvliegveel.com som ble lansert i forrige uke.

 

Deler av denne artikkelen er hentet fra Bonusfeber.dk og Flemming Poulsen. Fritt oversatt av Cecilie Larsen (Bonusfeber.no)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *