The Peninsula Hotels åpner i Paris

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Selv om lavprishotellene skyter frem fra alle bauger og kanter, er ikke nødvendigvis luksushotellenes glansdager forbi. I Europa skjer det nemlig saker og ting. Tidligere i år introduserte hotellkjeden Carlson Rezidor sin nye luksuskjede Quorvus Collection, nå nylig entret The Peninsula Hotels det europeiske markedet med sitt splitter nye hotell i Paris.

For de som ikke kjenner til The Peninsula Hotels er dette en svært så eksklusiv hotellkjede som tilbyr kun det ypperste innen luksus. Etter at The Peninsula Hong Kong åpnet i 1928, har hotellkjeden ekspandert til beskjedne ti hoteller verden over. Ikke nevneverdig mange, men derimot er eiendommene meget luksuriøse. Bonusfeber eier ikke skam og har allerede overvært både The Peninsula Hong Kong og The Peninsula Manila. Førstnevnte ble av redaksjonens utsendte omtalt som «mulig verdens beste hotell» og er en av få som har hanket inn vår toppkarakter.

The Peninsula Paris
The Peninsula Paris

The Peninsula Paris åpnet dørene for offentligheten fredag 1. august i år. Hotellet huser 200 rom, inkludert 34 suiter hvor fem av de kan skilte med blant annet en privat takterrasse. Videre på repertoaret har hotellet seks ulike restauranter og barer, SPA og egen Cigar lounge.

Lobby
Lobby

Eiendommen ligger ikke langt unna kjentheter som Arc de Triomphe og den populære gaten Champs Elysée. Det er forøvrig ikke første gang denne eiendommen huser et hotell. Eiendommen, som ble oppført allerede i 1864, var tidligere kjent som Palais de Castille hvor blant andre den spanske dronningen Isabella den 2. tilbringte sine dager. I 1908 åpnet Hotel Majestic, også kjent som et av Paris’ mest berømte og historiske landemerker, før det i nyere tid ble brukt av det franske utenriksdepartementet.

Ta deg et øyeblikk og drøm deg vekk:

Lobby detaljer
Lobby detaljer
337206
Boutique
Deluxe suite stue
Deluxe Suite stue
Deluxe Suite garderobe og soverom
Deluxe Suite garderobe og soverom
Deluxe Suite baderom
Deluxe Suite baderom
Ettermiddagste
Ettermiddagste
The Peninsula SPA
The Peninsula SPA
L’Oiseau Blanc Terrace
L’Oiseau Blanc Terrace

Rett og slett veldig elegant og stilfullt, et mekka for de med sans for estetikk og detaljer. Er det verdt prisen? Det får være opp til deg selv å vurdere. Et tilfeldig søk på The Peninsula Paris tikker inn på underkant av 8400,- natten for et Superior Room, det rimeligste dobbeltrommet. Har du planer om å slå på stortromma må du ut med nærmere 31 000,- natten for en 100 kvadrats Premier Suite. The Peninsula har forøvrig ikke et eget bonusprogram, her er det cash på bordet som gjelder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *