Air France bygger ny lounge i samarbeid med Raffles Singapore-designere

Air France' nye lounge på Paris Charles-de Gallue, terminal 2F

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Air France har gitt oss den første smakebiten på det som skal bli den nye loungen på Paris Charles-de Gaulle, terminal 2F. Flyselskapet samarbeider med designstudioet Jouin Manku, som blant annet står bak det nye Bar & Billiard Room på Raffles Singapore.

Air France er i gang med planleggingen av en ny lounge på terminal 2F på Paris Charles-de Gaulle-flyplassen. Den nye loungen vil være på 3500 kvadratmeter og skal ligge midt mellom boardingområdene på terminal 2F. Her skal passasjerer i business class og Flying Blue Elite Plus-kunder få en best mulig reiseopplevelse på flygninger innen Schengen. Den nye loungen forventes å stå ferdig mot slutten av året.

Air France' nye lounge på Paris Charles-de Gallue, terminal 2F
Slik ser designerne for seg Air France’ nye lounge på Paris Charles-de Gallue, terminal 2F.

I arbeidet med den nye loungen har Air France valgt å samarbeide med prisbelønnede Paris-baserte designstudioet Jouin Manku. Patrick Jouin og Sanjit Manku står bak flere anerkjente design. Duoen har blant annet jobbet med BBR by Alain Ducasse på nye Raffles Singapore, og flere av Alain Ducasse’ restauranter som The Dorchester, som har tre stjerner i Michelin-guiden.

Patrick Jouin og Sanjit Manku i designstudioet Jouin Manku
Patrick Jouin og Sanjit Manku i designstudioet Jouin Manku.

– Vi er veldig stolte av å ta fatt på dette nye prosjektet sammen med Air France. Med den nye loungen ønsker vi å tilby flyselskapets kunde en opplevelse av at tiden står stille før reisen starter. Et stort buet vindu med utsikt over himmelen og rullebanen vil være hjertet i den nye loungen, og forsterke inntrykket av å være i en boble av sinnsro midt i flyplassen, sier Patrick Jouin og Sanjit Manku.

Air France har så langt bare offentliggjort tegninger av det nye prosjektet, men vi gleder oss til å se det ferdige resultatet.

Foto: Air France

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *