Edelweiss Air lanserer et nytt og noe uvanlig tilbud på Zürich lufthavn

Edelweiss Café på flyplassen i Zürich

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Edelweiss Air går nye veier for å møte konkurransen i hjemmemarkedet sitt. Nå åpner selskapet sin første kafé på flyplassen i Zürich.

SWISS’ søsterselskap Edelweiss Air lanserer i disse dager et nytt og noe uvanlig tilbud på flyplassen i Zürich. Selskapet, som i sin helhet eies av Lufthansa-gruppen, håper at tilbudet skal styrke feriefølelsen til de reisende.

Edelweiss Airbus A330
Airbus A330 fra Edelweiss Air. Foto: Edelweiss Air

Edelweiss Café

Nyheten som lanseres er helt konkret Edelweiss Café. Med den sterke konkurransen fra knutepunktflyplasser som Zürich (ZRH), kan det virke som om Edelweiss prøver å gå litt nye veier med dette utvidede tjenestetilbudet. Her kan ferie- og fritidsreisende nyte en matbit, si farvel til sine kjære før de skal på reise. Selskapet selv kaller det «the ideal pace to recharge your batteries».

Edelweiss Café på flyplassen i Zürich

Forretningsreisende har som kjent tilgang på lounger og dette nylanserte tilbudet kan bli sett på som et forsøk på å tilby en «loungefølelse» også til ferie- og fritidsreisende. Samtidig styrker styrker det helhetsfølelsen før flyavgang, noe som igjen bidrar til en mer positiv totalopplevelse.

Edelweiss Café byr på over 100 sitteplasser og en moderne bar. Mat- og drikkeutvalget er basert på Edelweiss Air sine destinasjoner. Med dette ønsker selskapet å kombinere en styrket ferie følelse samtidig som de tilbyr en følelse av litt luksus og komfort før avreise. Dette ersom regel mangelvare når man flyr på økonomiklasse. Kan det friste med en «Mykonos Salad», «Edinburgh Quiche» eller «Ciabatta Rio» før avreise?

Edelweiss Café på flyplassen i Zürich

Edelweiss Cafe` er lokalisert på ZRH like ved kontrollområdet for ombordstigning ved check-in 1. Tilbudet virker interessant for å skille seg litt ut i den stadig økende konkurransen om ferie- og fritidskundene. Det kan også ses på som et nytt steg mot å være en forsterket del av helhetsopplevelsen til reisende – før avreise men etter innsjekk. Tilbudet er i skjæringspunktet mellom fordeler forretningsreisende i dag har og ferie-og fritidsmarkedet mangler. Det blir spennende å se om dette blir starten på en ny type tjeneste til ferie- og fritidsmarkedet og spennende om andre flyselskaper kaster seg på lignende tjenester.

Foto: Zürich Airprot

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *