2000 ekstra bonuspoeng per opphold med Marriott Bonvoy

2000 ekstra bonuspoeng per opphold med Marriott Bonvoy

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi tør påstå at «Unlimited Bonus Points» kanskje er en smule overdrevet, men akkurat nå kan du i alle fall raske med deg noen ekstra bonuspoeng neste gang du bor hos Marriott.

Marriott Bonvoy har akkurat lansert en ny kampanje hvor du kan tjene ekstra bonuspoeng. Betingelsene for kampanjen er ganske enkle. Mellom 17. mars og 14. juni får du 2000 ekstra bonuspoeng med hvert betalte opphold hos Marriott, fra og med opphold nummer to. Kampanjen ser ut til å være et direkte svar på «Points Unlimited»-kampanjen fra Hilton Honors. Vi vil likevel påstå at Hiltons kampanje er litt mer generøs.

Du må registrere deg på denne siden for å ta del i kampanjen.

Bonusovernattinger teller ikke i denne kampanjen, kun betalte overnattinger, som selvfølgelig må bookes direkte fra Marriott. Opphold defineres som etterfølgende netter på samme hotell, uavhengig av om de er på samme booking eller ikke.

Kunne vært bedre

2000 bonuspoeng er selvfølgelig verdt å ta med seg, men det er mest å hente på denne kampanjen for de med korte opphold. Vi klør oss litt i hodet over hvorfor Marriott velger å premiere korte opphold heller enn lengre opphold. Spesielt i disse tider hvor etterspørselen etter hotellovernattinger synker verden over, kunne de kanskje prøvd å være litt mer kreativ. I den siste kampanjen fra Hyatt får du enkelt og greit dobbel opp med poeng, og hos Hilton får du i det minste en ekstra bonus etter ti netter.

Husk at du også kan få med deg poeng fra ViaTrumf når du booker hotell hos Marriott, selv om det skal sies at vilkårene for å få disse poengene er vanskelig å bli klok på.

Denne artikkelen er basert på en artikkel av Craig Sowerby fra InsideFlyer.co.uk.

Foto: Marriott

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *