Tjen flere bonuspoeng med Hilton Honors og Points Unlimited

Hilton Honors Points Unlimited

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hilton-hotellenes lojalitetsprogram, Hilton Honors, er nå ute med en ny kampanje de kaller Points Unlimited. Denne kampanjen premierer både opphold og overnattinger med ekstra bonuspoeng.

Den nye Points Unlimited-kampanjen fra Hilton Honors er egentlig ganske enkel. Som medlem får 2 000 ekstra bonuspoeng for hvert opphold hos Hilton og 10 000 ekstrapoeng etter 10 netter.

Du må registrere deg for å ta del i kampanjen. Hvis du ikke har gjort det allerede, kan du gjøre det her på Hilton Honors’ nettside.

Betingelser

Kampanjen varer fra 6. januar til 3. mai 2020 og det er dato for utsjekking som gjelder. Det betyr at hvis du for eksempel sjekker inn 1. januar og sjekker ut 8. januar, vil du få 2 000 ekstrapoeng for oppholdet og tre overnattinger tellende mot bonusen for 10 netter.

Det er ingen begrensning på hvor mange ganger du kan opptjene ekstrabonusen på 2 000 poeng per opphold. Vær imidlertid obs på at etterfølgende netter på separate bestillinger vil telle som ett enkelt opphold. Du må derfor bytte hotell hver natt for å generere flere opphold.

Tradisjonelt blir også bonusovernattinger regnet med i kampanjer fra Hilton Honors.

Ikke like gunstig for alle

Nok en gang kommer Hilton Honors med en kampanje som virker skreddersydd for de som først og fremst booker rimelige hotellrom, og ikke går av veien for å bytte hotellrom en eller flere ganger underveis for å maksimere poengopptjeningen. De som har lengre og/eller dyre opphold, har ikke like mye å glede seg over i denne kampanjen.

Hilton Honors-poeng har også mistet mye av sin verdi de siste årene. Vi er selvfølgelig glade for alle muligheter for å tjene ekstra poeng, men det er ingen grunn til å booke bare for poengenes del.

Husk at Hilton også er i full gang med januarsalget sitt, hvor det faktisk er en god del brukbare tilbud å finne. Se her for en oversikt over tilbud i Europa, Midt-Østen og Afrika, eller her for tilbud Asia og Stillehavsområdet.

Foto: Hilton

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *