Austrian Airlines tar en Widerøe – lanserer Europe Pass & City Pass

Austrian Airlines lanserer City Pass og Europe Pass

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Widerøe hadde frem til i år «Norge Rundt-billetten» som ga fritt flyreiser innenfor en gitt tidsfrist og til fast pris. Nå lanserer Austrian Airlines sin «Europa rundt-billett» og «Byer rundt-billett» for de som liker å reise og reiser ofte.

Mer konkret dreier det seg om et såkalt «Flight Pass» som kan bookes for inntil 10 flygninger innen Europa til en fastpris. Passasjerene kan velge mellom et «Europe Pass» eller et «City Pass». Begge alternativene finnes også i klimanøytrale versjoner.

Austrian Airlines

– Produktet er nettopp lansert og det virker som en spennende måte å utforske Europa på til en fastpris som gir forutsigbarhet. Dette tilbudet gjelder flygninger som starter på Austrian Airlines sin hovedbase, Vienna Airport (VIE). «Europe Pass» muliggjør oppdagelsen av – og utforskingen til – en større del av Europa. «City Pass» kan passe godt for de som regelmessig reiser til en europeisk by.

Prismessig er disse tilbudene absolutt interessante om en sammenligner det med fritstående billetter. «City Pass»- billetten koster fra 449 Euro og «Europe Pass»- billetten koster fra 779 Euro. Prisene er orientert mot ønsket booking deadlines og reisetidspunkt. Passasjerer må selv på forhånd også velge om de ønsker å reise i de ulike høysesongene (jul/påske etc.) og de må velge på forhånd hvor langt frem de ønsker å booke sine flyavganger. Valgmulighetene på dette er 7, 21 eller 60 dager. Begge produktene kan også kjøpes med klimakompensasjon og billettene er gyldig i 1 år etter kjøpstidspunktet.

En billett, ti flygninger, én pris

The Austrian Airlines Flight Pass gir passasjerene muligheten til å velge mellom «Europe Pass»- billetten eller «City Pass»- billetten direkte gjennom hjemmesiden. «Europe Pass»-billetten gir tilgang til mer enn 60 destinasjoner i Europa. Produktet gjelder for ti enveis flygninger, eller fem tur-retur flygninger. Det er ikke mulig å fly til samme destinasjon mer enn to ganger under bruken av produktet. «City Pass» – billetten gir ti billetter for flygninger mellom Vienna og en Europeisk destinasjon som velges av passasjeren selv.

Direkte gjennom hjemmesiden kan de nye produktene til å oppdage mer av Europa bookes. Foto: Skjermdump fra Austrian-flightpass.com

Luftfarten er ikke bortskjemt med slike produkter så denne lanseringen fra Austrian må anses som en spennende nyhet og kan absolutt være et godt alternativ for de reiselystne. Litt planlegging kreves med tanke på vilkårene for produktet men det kan absolutt være verdt å sjekke ut mulighetene for at neste ferie blir brukt som en oppdagelsesreise gjennom Europa! Mer informasjon og evt. booking gjøres på hjemmesiden direkte http://austrian-flightpass.com/

Forsidefoto: Nimrod Oren / Pixabay 

NB! Det gjøres oppmerksom på at forfatteren jobber i Lufthansa Gruppen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *