Oslo – Bangkok i Finnair Business Class fra 13 329

Bangkok Thailand Grand Palace

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det siste året har vi sett det ene business class-tilbudet til Bangkok avløse det andre, og på det beste priser ned imot 10 000 kroner. Tilbudet fra Finnair er sånn sett ikke det beste, men prisen er god og reiseruten er praktisk.

Akkurat nå kan du sikre deg business class-billetter med Finnair fra Oslo til Bangkok fra 13 329 kroner. Tilgangen ser ut til å være nærmest ubegrenset og med få restriksjoner. Det eneste som kreves er at du er borte minst tre netter.

Finnair Business Class til Banfkok fra 13 329,-
Skjermdump fra momondo.no

Bonuspoeng

Opptjener du til Finnair Plus tjener du minst 36 000 nivåpoeng og bonuspoeng, avhengig av status i lojalitetsprogrammet. Finnair Plus har en egen kalkulator hvor du kan beregne hvor mange poeng du vil tjene.

Du kan selvfølgelig også kreditere til andre bonusprogrammer i oneworld. Bruker du Qatar Airways Privilege Club kan du beregne opptjeningen med Qcalculator. British Airways Executive Club har også en kalkulator for Avios og Tier Points.

Finnair Business Class

Finnair har et godt business-produkt om bord i sine Airbus A350-fly som brukes på denne ruten. Vi har tidligere testet business i Finnairs Airbus A330 og var generelt godt fornøyd med opplevelsen.

Forsidefoto: Sasin Tipchai / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *