Rendez-vous en France! Frankrike fra 399 på SAS Now or Never

SAS Now or Never til Paris og Nice i Frankrike

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er torsdag og tid for Now or Never igjen. I kveld kan SAS by på ekstra gode priser til to franske byer.

For den reiselystne starter helga allerede på torsdag med SAS sitt ukentlige Now or Never-tilbud. Er du på utkikk etter en sen høstferie, førjulsshopping eller vinterferie, kan du gjøre en ekstra god deal om turen går til Frankrike.

Nice og Paris

Det er kun to reisemål på kveldens reisemål, byene Paris og Nice i Frankrike. Selv om sommeren er over i det meste av Europa, kan Nice fortsatt by på temperaturer som er langt mer behagelig enn det vi finner her hjemme. Hvorfor ikke kombinere en helgetur til Nice i november med litt førjulsshopping? For den kunstinteresserte er de berømte museene i Paris også en langt mer behagelig opplevelse om du reiser utenfor høysesong.

Paris Eiffeltårnet
Foto: TheDigitalArtist / Pixabay

Prisene til Paris starter på 399 kroner én vei, mens Nice starter på 469 kroner. Får du tak på noen av de billigste billettene er det ingenting å si på prisen. Du finner som vanlig lavpriskalender med priser fra din avreiseflyplass på SAS sine hjemmesider.

Betingelser

Billettene må bestilles mellom klokken 18.00 – 24.00 torsdag 31. oktober 2019. Reiseperioden er fra 11. november 2019 til 31. mars 2020. SAS gir alltid fri avbestilling innen de første 24 timene etter booking.

De aller fleste flybilletter hos SAS gir opptjening av EuroBonus-poeng, selv om det ikke er mye du får for de billigste billettene. Ikke glem at du opptjener 20-25 EuroBonus ekstrapoeng per 100 kroner på selve billettkjøpet om du betaler med SAS Mastercard eller inntil 30 ekstrapoeng per 100 kroner med American Express.

Du finner mange artikler om EuroBonus i arkivet vårt.

Forsidefoto: David Mark / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *