Bonusfebers julekalender

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er med stor glede vi kan lette på sløret til vår store julekalender. Her vil vi hver dag fra første desember og frem til julaften lodde ut flotte premier.

Det er bare til å glede seg. Julenissen har virkelig fylt sekken i år med masse fine gaver som ligger klar under juletreet.

Her kan du blant annet vinne:

 • SAS EuroBonus Gold status
 • 50.000 Club Carlson points
 • Rimowa koffert
 • Samsonite koffert
 • Status-kort til Club Carlson
 • Status-kort til bilutleie
 • Og masse annet.

 

[button link=»http://eepurl.com/9rw0T» icon=»Select a Icon» side=»left» target=»blank» color=»b70900″ textcolor=»ffffff»]MELD DEG PÅ HER[/button]


Ved påmelding til julekalenderen vil du hver dra fra 1.desember og frem til julaften motta en daglig email, hvor vi minner deg på å åpne dagens luke. På denne måten går du ikke glipp av noen vinnersjanser. Samtidig melder du deg på vårt nyhetsbrev, som du til enhver tid kan avmelde deg fra, om du ønsker det. *Du aksepterer ved påmelding vilkårene som er listet under.

Noen av være premiesponsorer:

sponsors

Vilkår:
Bonusfebers julekalender er felles for våre brukere i Norge, Danmark og Sverige. Hver dag trekkes en vinner i en felles pulje fra de tre landene. Vinneren får direkte beskjed på email og offentliggjøres på vårehjemmesider. Om en daglig vinner ikke har svart på epost fra oss innen 7 dager, mister han/hun retten til denne.

For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrev fra Bonusfeber.no/dk.se

Du kan til enhver tid avmelde deg ved åbenytte linken som er vedlagt i samtlige mail du vil motta fra oss.

Premiene er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier.

Bonusfeber forbeholder seg retten å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg ubrettigede fordeler eller saborterer konkurransen.

Vinneren velges av Bonusfeber via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på Bonusfeber.no/dk/se og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til å utelukke å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen. Daglig trekkes tre vinnere fra hhv. Norge, Danmark og Sverige. Blant disse i alt 9 deltakere trekkes dagens vinner via random.org.

Bonusfeber forbeholder seg retten til å endre konkurranseperioden uten ytterligere varsel. I tvilstilfeller forbeholder Bonusfeber seg eksklusiv rett til å foreta endelige avgjørelser om vinner, deltakelse, reiseperiode o.l. Har du ytterligere spørsmål til konkurransen, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Kommentar

  • Henning sier

   Hei!

   Ja, det er dessverre nødvendig. Vi håper de flotte premiene gjør at det er verd det. Til gjengjeld slipper man å svare på spørsmål 🙂

 1. Eva sier

  Ang. vinnere av julekalender. Jeg skulle spurt om dette for lenge siden: Dere mangler vinnere til julekalenderen, og har skrevet «vinner har ikke svart» på flere. Kan det tenkes at dere har skrevet e-post adressen til vinneren feil: i mitt tilfelle er e-post adresssen min: hettii@hotmail.com altså hettii med 2 stk i-er. Hvis dere bare hr skrevet en i, ville ikke jeg fått beskjed. Var det ikke bedre om dere skrev epost-adr. til vinnerne istedet for «ikke svar». Jeg melder meg, hvis det mot formodning skulle vise seg at dere har skrevt min epost adr. feil.
  Med vennlig hilsen Eva , epost adr. hettii@hotmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *