IHG med nye PointBreaks

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nye PointBreaks ble tilgjengelige på mandag, og kan bestilles frem til 28. februar neste år. De beste hotellene blir vanligvis utsolgt i løpet av kort tid, så det lønner seg å være raskt ute.

PointBreaks er et supertilbud fra hotellkjeden InterContinental Hotels Group (IHG) hvor du kan bestille hotellnetter for så lite som 5 000 bonuspoeng. Dette forutsetter naturlig nok at du er medlem av IHG Rewards Club, som er lojalitetsprogrammet til IHG. Det forutsetter også at du har minst 5 000 poeng å bruke. Hvis du ikke har 5 000 poeng, så finnes det et lurt triks du kan benytte deg av: Sjekk denne forumtråden for detaljer.

Som du vil se i forumtråden er 5 000 IHG points verd USD 35, eller omtrent 225 kroner. Det er ingen tvil om at dette er en særdeles god pris, særlig når man til og med kan få enkelte 5-stjerners hoteller til den prisen!

Ulempen er selvsagt at tilbudet gjelder for et begrenset antall hoteller i et begrenset tidsrom, men dersom man har anledning til å benytte seg av denne kampanjen er det et knalltilbud. Dette er muligens det beste hotelltilbudet i bransjen.

Det er ganske mange hoteller på listen, så vi kan ikke ta for oss alle her, men vi kan ihvertfall fremheve noen hoteller som vi mener er spesielt gode tilbud:

CROWNE PLAZA HELSINKI
CROWNE PLAZA ISTANBUL – ASIA
CROWNE PLAZA BEIJING LIDO
INTERCONTINENTAL THE PALACE PORT GHALIB RESORT
HOLIDAY INN RESORT DEAD SEA
CROWNE PLAZA DOHA – THE BUSINESS PARK
INTERCONTINENTAL PRESIDENTE MERIDA

Crowne Plaza Doha
Crowne Plaza Doha
Crowne Plaza Istanbul
Crowne Plaza Istanbul

Klikk her for en fullstendig oversikt.

Husk også at man kun kan gjøre to bestillinger per hotell per tilbudsperiode.

Bli med og diskutér IHG PointBreaks i vårt forum her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *