British Airways har åpnet ny lounge i San Francisco

British Airways lounge San Francisco

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

British Airways har denne uken åpnet sin nye lounge i San Francisco. Dette er den tredje loungen flyselskapet åpner i USA. Fra før av har British Airways både Club og First lounge på New York JFK terminal 7.

Den nye og moderne loungen er på hele 665 kvadratmeter og har fantastisk utsikt over rullebanen, med vinduer gulv til tak. Loungen er inndelt i forskjellige soner for imøtekommende reisendes ulike behov. Her kan du både slappe av før flyturen og jobbe med mulighet for trådløs utskrift.

British Airways lounge San Francisco

Hovedområdet har en delibar hvor gjestene kan forsyne seg med et bredt utvalg av mat og drikke. Reisende på første klasse har også tilgang til en eksklusiv restaurant med kvalitetsvin og menyer inspirert av noen av verdens beste kokker.

Tredje lounge i USA

– Vi vet at loungen er en viktig del av reisen for mange av våre kunder. Vi er derfor glade over å kunne åpne vår nye lounge i San Francisco, den tredje loungen i USA som er en del av vårt forbedringsprogram, sier Carolina Martinoli, ansvarlig for merkevare og kundeopplevelse i British Airways. – Vi tror kundene våre vil elske det nye utseende. Vi har fått svært positive tilbakemeldinger fra våre kunder som har prøvd loungene våre i New York, som også er utført i samme design.

British Airways har samarbeidet med de britiske designerne i Graven for utvikling av interiøret. San Francisco-baserte WDA | William Duff Architects har stått for den arkitektoniske utformingen. Loungen er dekorert med en rekke kunstverk fra lokale kunstnere som Bill Jacobsen, Doug Hall og Ruth Root.

Flere nye lounger kommer

San Francisco er en viktig destinasjon for British Airways. Foruten å være inngangsporten til teknologihovedstaden Silicon Valley, er San Francisco i seg selv en populær destinasjon for både forretnings- og fritidsreisende.

Loungen i San Francisco er den femte som er utformet etter flyselskapets nye design, som også omfatter loungene i New York, Roma og Aberdeen. Den neste flyplassen som får ny British Airways lounge er Johannesburg, etterfulgt av Genève, Chicago og selskapets base London Heathrow.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *