Slik tjener du ekstra CashPoints med Norwegian Reward i sommer

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

De fleste av våre lesere vet godt at det å fly ikke nødvendigvis er den beste måten å tjene bonuspoeng på. Det er likevel lett å gå seg bort i jungelen av tilbudet. Her får du noen tips til hvordan du enkelt kan tjene ekstra CashPoints med Norwegian Reward sine partnere i sommer.

Her kommer noen tips til hvordan du kan dra inn ekstra CashPoints på ferieturen i sommer.

Lei bil hos Avis – få opptil 20% CashPoints

20% CashPoints på leiebil fra Avis med Norwegian Reward
Få opptil 20% CashPoints på leiebil fra Avis. Foto: Avis Budget Group

Ofte kan det være greit å ha tilgang på bil i ferien, selv om du ikke har med deg bilen. Akkurat nå får du hele 20% CashPoints på leiebil i Norge, Sverige og Danmark hvis du bestiller før 31. juli for leie til og med 30. september 2019. I alle andre land får du som vanlig 10% CashPoints.

Du får også opptil 15 % rabatt på Avis fritidspriser og opptil 40 % rabatt på standardpriser som medlem av Norwegian Reward. I tillegg er ekstra sjåfør gratis over hele verden.

Du kan bestille leiebil fra Avis her.

10% rabatt og 5% CashPoints hos GetYourGuide

GetYourGuide
10 % rabatt og 5% CashPoints på de største attraksjonene i verden. Foto: GetYourGuide

GetYourGuide er en ledende leverandør når du skal reservere turer, billetter, attraksjoner, guidede turer og aktiviteter for din neste ferie eller helgeutflukt.

Med over 40 000 morsomme aktiviteter å velge mellom. Alt fra smakfulle tapas i Spania eller snorkling i de fargerike havene rundt Purte Rico – finner du akkurat det du har lyst til å gjøre. Alt via lokale guider som kan sakene sine.

Fram til 31. juli får du 10% rabatt og 5% CashPoints på turer og aktiviteter med GetYourGuide.

Mer informasjon om tilbudet fra GetYourGuide finner du her.

Godis til svenskepriser OG 10% CashPoints

MaxGodis
Godteri til svenske priser uten å måtte kjøre over grensen!

På Maxgodis.se får du kjøpt godteri til svenske priser uten å måtte kjøre over grensen. Nettbutikken har et stort utvalg av godteri, brus, potetgull og annet digg, og du kan bestille alt sammen hjemmefra. MaxGodis tilbyr de største og mest populære sortene av godteri på markedet så her finner du garantert noen av favorittene dine.

Nå får du i tillegg 10% CashPoints på alle dine kjøp.

Tivoli København

15% CashPoints på inngangbilletter og Turpass hos Tivoli.

Tivoli, som ligger i hjertet av København, er Danmarks mest populære trekkplaster og den nest eldste fornøyelsesparken i verden.

På Tivoli er det noe for alle: Opplev fart i berg- og dalbanen, nyt utsikten fra det klassiske pariserhjulet eller ta en spasertur i de vakre hagene. Danmarks mest populære attraksjon har noe for alle i familien.

Du får 15% CashPoints på inngangbilletter, Turpass og Turpass Plus.

Billetter kjøper du her. Husk å oppgi Reward-nummeret ditt ved bestilling.

Reward eShop

Tjen CashPoint når du handler på nett. Foto: Manuel Alejandro Leon / Pixabay 

Med Reward eShop kan du tjene CashPoints i over 100 kjente nettbutikker. Du finner i tillegg kampanjer som ekstra bonuspoeng regelmessig hos mange av butikkene.

Gå til Reward eShop og tjen CashPoints når du handler hos CDON, Ellos, Sportamore, Lekmer og mange flere nettbutikker.

Norwegian Reward

Norwegian Reward er flyselskapet Norwegians lojalitetsprogram. CashPoints du tjener kan brukes på alle Norwegians flygninger hvor som helst i verden. Du tjener poeng hver gang du flyr, og på hotellopphold, leiebil og mange andre tjenester fra Norwegian Reward sine samarbeidspartnere. Er du ikke medlem enda, er det raskt, enkelt og gratis å melde seg inn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *