British Airways med 50% rabatt på bonusbilletter fra London

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

British Airways gir 50% rabatt på bonusbilletter til og med 13. juli. Dette er et tilbud fra British Airways som gjelder over 20 forskjellige destinasjoner ut fra London.

Det er et 14 dagers spesial tilbud i deres bonusprogram og betyr at prisen i perioden er redusert med 50% av den normale pris i Avios poeng.

Det kan derfor være smart å booke sin bonusbillett innen 13 juli, da det vil gi deg veldig god verdi for «pengene» i forhold til normalpris, og det er over 20 forskjellige destinasjoner å velge mellom (se utvalget nederst i artikkelen). Men du må huske at du må ha egen billett til London, da prisene ikke er inkludert tilslutning fra British Airways skandinaviske destinasjoner.

Er du usikker på hvordan British Airwyas sitt bonusprogram «Executive Club» fungerer, kan du lese vår guide til programmet på denne linken.

BA3

Vil man utnytte dette tilbudet så har man inntil 13 juli til å få booket billett. Men som alltid anbefaler vi her på Bonusfeber at man skynder seg og ikke venter for lenge da de ledige bonusbillettene forsvinner hurtig til de mest populære destinasjoner. Så vil man ha størst fleksibilitet så skal man skynde seg.

Reglene for bonusbillettene er som følger:

Reis i perioden mellom 1. oktober 2014 og 28. februar 2015

Billetten skal bookes fra den 30. juni 2014 og til og med den 13. juli 2014

BA4

Følgende destinasjoner er på tilbud:

BA5 BA6 BA7

 

Artikkelen var opprinnelig skrevet for bonusfeber.dk av Henrik Olsen. Oversatt til norsk av Erling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *