British Airways oppgraderer World Traveller Plus

Ny meny i British Airways World Traveller Plus

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Reisende med British Airways premium economy-produkt World Traveller Plus kan vente seg spennende forbedringer i tilbudet om bord.

Endringene i kabinen vil bli introdusert i løpet av de kommende månedene og omfatter nytt interiør, forbedret service og en bedre matopplevelse.

Bedre utvalg og oppgradert måltid nummer to

De nye menyene vil være tilgjengelig fra 1. februar og har en tredje valgmulighet for hovedmåltid. Det vil også bli servert et mer omfattende varmt måltid senere i flygningen.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Ved lansering vil menyen inkludere britisk biff med stekte poteter, løksuppe og bourguignon saus, Perlehøns med stekt rødkål, grønne bønner, stekt potet og sennep, og en rigatoni-pasta i kremet hvitløk- og urtesaus med purre, gresskar og babyspinat.

Fra våren av får World Traveller Plus også nye komfortpakker, tepper og puter.

Lanseres med Airbus A350

British Airways sitt nye World Traveller Plus-sete ble visst fram under et pressearrangement på Gatwick i april 2017. Det nye setet har 50% større skjerm, og fot- og nakkestøtte som passer reisende i alle høyder. Setet skal lanseres med flyselskapets nye Airbus A350-fly som leveres senere i år.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

– Denne siste delen av vår investering verdt 70 milliarder kroner skal forbedre World Traveller Plus og kundene vår vil se en reell forbedring av kabinen. I februar kommer de nye menyene og vår kommer nye komfortpakker, tepper og puter for ekstra komfort og et snev av luksus, sier Carolina Martinoli, direktør for merkevare og kundeopplevelse i British Airways.

Reisende i World Traveller Plus vil også få muligheten til å forhåndsbestille måltider fram til 24 timer før avgang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *