British Airways utvider tilbudet med kontraktslounger

British Airways Airbus A320

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I forbindelse med sommersesongen har British Airways annonsert at de vil øke antallet kontraktslounger i Europa for sine kunder. Ved å gjøre dette kan flyselskapet tilby lounge også på destinasjoner som ikke har lounger som drives av British Airways eller noen av partnerne i Oneworld-alliansen. Kan vi håpe at flyselskaper her hjemme lar seg inspirere?

Bruk av kontraktslounger for reisende i Club Europe og innehavere av elitestatus i Oneworld er en del av British Airways investering i forbedret kundeopplevelse. Tilbudet kommer i forbindelse med sommersesongen og flyselskapet viser dermed at de satser på lojale kunder også i fritidsmarkedet.

British Airways utvider tilbudet med kontraktslounger
(Illustrasjonsfoto) British Airways har skjønt at lounge før flyturen er viktig for både fritidsreisende og forretningsreisende. Foto: Trifore / Pixabay

Loungetilgang er viktig også på feriereiser

Passasjerer med loungetilgang som reiser fra populære feriedestinasjoner som Thessaloniki, Páfos, Iraklio, Dalaman, Olbia, Palermo, Rhodos og Split, vil nå få kunne starte reisen med mat og drikke i rolige omgivelser før avgang.

– Vi vet hvor viktig tilgang til lounge før flyturen er for våre kunder. Vi har derfor utvidet samarbeidet vårt med tredjeparts loungetilbydere, sier Carolina Martinoli, Director of Brand and Customer Experience i British Airways. – På den måten kan vi gi flere av våre kunder, både fritidsreisende og forretningsreisende, muligheten til å nyte en rolig lounge, WiFi og gratis mat og drikke når de flyr med oss denne sommeren.

For et par år siden kuttet SAS tilgangen til lounger som ikke drives av selskapet selv eller Star Alliance-partnere. Det er godt å se at andre flyselskaper i alle fall prøver på å ikke vinne kappløpet mot bunnen.

British Airways har den siste tiden investert tungt i nye lounger og kundeservicefasiliteter. Nylig åpnet flyselskapet helt nye First- og Club-lounger på New York JFK Terminal 7. British Airways planlegger også å åpne nye lounger i San Francisco, Genève og Johannesburg i løpet av året.

Der flyselskapet selv ikke har noe loungetilbud planlegger de også i fremtiden å tilby kontraktslounger i stedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *