Nordic Choice Club Mastercard – få Gold uten å bo ei natt!

Nordic Choice Club Gold MasterCard

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Tidligare har me hatt artikkelen frå 0 til gull hos Nordic Choice. No er det kampanje med Nordic Choice Club Mastercard der du starter rett på medlemsnivå gold og får 10 000 poeng!

Nordic Choice Club har ei ny kampanje, og der ein før har kommet direkte opp på sølv, kjem ein fram til 31 mai direkte opp på Gold! Med Gold så får du ein gratis flaske mineralvann, auka bonusopptjening, sein utsjekk og tidlig innsjekk. Du får og moglegheit til å bli oppgradert til beste tilgjengelege romkategori ved innsjekk. I tillegg får ein statusmatch til Hertz opp på President’s Circle. Les meir her https://www.nordicchoicehotels.no/mastercard/.

Nordic Choice Club Gold MasterCard

Undertegna har sjølv dette kortet, og synes kortet er bra. Spesielt bra er det når ein bruker det hos Nordic Choice, med 30 poeng per 100kr . Du får også 20 poeng ekstra om du har booka på nett eller i app. Kortet gjer 10 poeng på øvrig kjøp i Norge og 20 poeng på kjøp i kjøp i utlandet.

Kortet koster nokre kroner å ha, men 495 kr for Gold og 10 000 poeng er ikkje så verst. Kjem ein seg opp på platinum-nivå  så koster kortet 295,- per år.

Du kan lese meir om Nordic Choice i artikkelen vår frå 0 til gull på 80 dager, men no ser det ut til at du klarer deg med eit kort!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *