Norgesferie: Bo så mye du vil hos Nordic Choice Hotel!

Norgesferie i år? Da er Nordic Hotel Pass fra Nordic Choice Hotels

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nå som norgesferien er et faktum for de fleste av oss, er Nordic Choice Hotels ute med to usedvanlig gode tilbud for deg som skal bo på hotell i sommer.

De aller fleste av oss kommer til å legge ferien til Norge i år og for de av oss som ikke har hytter eller feriehus, vil det også innebære opphold på hotell. Da passer det bra at Nordic Choice Hotels er ute med to svært generøse Nordic Hotel Pass-tilbud for deg som planlegger norgesferie på hotell. My summer treat og Unlimited nights gir nemlig svært mye hotell for pengene!

Hotellpassene gjelder for hele Norden, men de gjeldende reiserestriksjonene gjør nok at det i alle fall i første omgang er mest aktuelt med opphold i Norge.

Amerikalinjen Deluxe Rom
Du vil neppe få en bedre deal på Amerikalinjen enn det du får med Nordic Hotel Pass.

Du kan velge fritt blant absolutt alle Comfort-, Quality- og Clarion-hoteller, og de fleste frittstående hoteller er også inkludert. De eneste unntakene er The Thief, Yasuragi, At Six, Villa Copenhagen og Kämp Hotel. For alle hoteller utenom Comfort Hotel Xpress er også frokost inkludert.

– Dersom du har en bucketliste med steder og opplevelser i Norge du vil se, så er dette den perfekte muligheten til å få krysset av på den. Her kan du starte i Tromsø, reise gjennom Nordland og Trøndelag, før du kan se hele kystlinjen rundt til Østfold. Med vårt nordiske hotellpass kan du sjekke inn der du vil i hele sommer og oppdage perler over hele landet, sier Bjørn Arild Wisth, viseadministrerende direktør i Nordic Choice Hotels. –Vi er rett og slett stolt av å kunne tilby dette, og vi tror det kan skape en helt ny ferieopplevelse for mange.

Nordic Hotel Pass - My summer treat

My summer treat – bo 10 netter for 8 000 kroner

Med My summer treat betaler du 8 000 kroner for inntil ti overnattinger for to personer i standardrom. Nordic Hotel Pass er gyldig fra 19. juni til 16. august, og du velger selv hvordan du vil fordele overnattingene i perioden. Du kan booke fram til 15. august, så her er det opp til deg om du vil planlegge eller være spontan.

Fullstendige vilkår og bestilling finner du på denne siden.

Nordic Hotel Pass - Unlimited nights

Unlimited nights – bo så mye du vil i hele sommer

Skal du reise mye i sommer er Unlimited nights tilbudet for deg. Med Unlimited nights betaler 25 000 kroner, og sjekker in og sjekker ut så mange ganger du vil i hele sommer.

Hotellpasset gjelder fra 19. juni til 16. august, noe som betyr at du kan bo på hotell i 58 dager i strekk. Skulle du greie å få maksimal uttelling fra hotellpasset ditt betyr det en pris per natt på bare 431 kroner. Dette er langt under normalpris, selv for kjedens billigste hoteller, og med tanke på at du kan velge blant flere av topphotellene også er dette et svært godt tilbud.

Nordic Choice Club Mastercard

Begrensede medlemsfordeler gjelder

Selv om dette er et svært generøst tilbud, er det likevel noen begrensninger det kan være greit å gjøre seg kjent med før man bestiller. For å ta det positive først – du opptjener poeng og kvalifiserende netter med begge hotellpassene. Andre medlemsfordeler, som for eksempel oppgradert rom, gjelder derimot ikke. For Unlimited nights kan du maksimalt bo fem netter på rad på samme hotell.

På Nordic Choice Hotels’ nettsider finner fullstendig oversikt over vilkårene for My Summer Treat og Unlimited nights.

Du finner mer informasjon og erfaringer med Nordic Choice Hotels og Nordic Choice Club i forumet vårt.

God tur!

Forsidefoto: Peggy Choucair / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *